Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

V imenu svobode je vse mogoče!

Za vas piše:
Metka D. Murko
Objava: 01. 07. 2006 / 22:00
Čas branja: 5 minut
Nazadnje Posodobljeno: 28.06.2006 / 08:26

V imenu svobode je vse mogoče!

Univerza Romboud v Nijmegnu je trajno suspendirala 28letnega študenta ortopedagogike Norberta de Jonga, ki se v zadnjem času v medijih pojavlja kot pedofil in tajnik NVD.
»Četrtina prebivalcev podpira ustanovitev naše stranke,« beremo na spletni strani najmlajše nizozemske stranke: in 67,7 odstotkov se jih strinja, da je naš obstoj normalni sestavni del moderne zahodne demokracije.« Ko bodo zbrali 570 podpisov, bodo ustanovitelji novo stranko prijavili za parlamentarne volitve prihodnje leto. Že z enim sedežem v parlamentu bodo zadovoljni, zagotavljajo, bolj kot za politiko jim namreč gre za možnost, da sprožijo družbeno razpravo o svojih temah.

Njihova glavna tema so pravice otrok. Tako so v strankin program kot svoje cilje zapisali, da naj imajo otroci od dvanajstega leta naprej volilno pravico, pa pravico do kajenja, iger na srečo, uživanja alkohola, evtanazije in spolnosti, tudi z odraslimi. Ja, dobesedno in po tem vrstnem redu. To je namreč zloglasna nizozemska pedofilska stranka NVD (kratica za Ljubezen do bližnjega, Svoboda in Različnost), katere ustanovitelji želijo otroke ‘voditi pri odkrivanju nji...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh