Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Od tedna do tedna

Jože Pavlič
Za vas piše:
Jože Pavlič
Objava: 05. 08. 2006 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 02.08.2006 / 09:31

Od tedna do tedna

Papež Benedikt XVI. je malo več kot dvotedenski oddih v dolini Aoste izkoristil najprej za nujno potrebni oddih in nabiranje novih telesnih moči, da bo lahko kos nadaljnjim naporom vodenja Cerkve, srečanj, obiskov in veliko drugega, kar je povezano s to službo


Prijetno s koristnim – Papež Benedikt XVI. je malo več kot dvotedenski oddih v dolini Aoste izkoristil najprej za nujno potrebni oddih in nabiranje novih telesnih moči, da bo lahko kos nadaljnjim naporom vodenja Cerkve, srečanj, obiskov in veliko drugega, kar je povezano s to službo. Sprehajal se je po prelepem gorskem svetu, ga občudoval, kdaj pa kdaj pa tudi sedel za klavir in si kaj zaigral »za dušo«, veselje in sprostitev.

BEJRUT – Poglavar maronitske (katoliške) Cerkve v Libanonu kardinal Nasrallah B. Sfeir je po vrnitvi z obiska v Severni Ameriki prebivalce Libanona pozval k slogi. »V teh dramatičnih razmerah moramo pozabiti vse, kar nas ločuje,« je dejal maronitskim in melkitskim škofom iz južnega dela Libanona ter muftiju iz Tira Sayedu Aliju al-Aminu, ko jih je sprejel v svoji rezidenci v Bkerkeju.

WASHINGTON – Predsednik odbora za mednarodno politiko pri ameriški škofovski...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh