Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Povezani v molitvi in dobrih delih

Za vas piše:
Marija Pavlišič
Objava: 11. 02. 2006 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:30

Povezani v molitvi in dobrih delih

Ljubezen in hvaležnost mi narekujeta, da se vam vsaj ob novem letu oglasim in vam rečem z vsem srcem: »Hvala!« Bog vam povrni za redno pošiljanje Družine.

Z veseljem jo prejemam teden za tednom in v njej najdem domači »kruh«. Dober in okusen. Res je, da imamo telefon, medmrežje, vendar vse to ne more nadomestiti dobrega domačega verskega lista. Ljudje pa smo le ljudje; tudi prijatelji pozabijo pisati. Družina je zvesta in pride vsak teden. Je pa tudi dobra, bogata. Hvala vam in vsem, ki pri njej sodelujejo! Vsem želim blagoslovljeno, srečno in zdravo leto 2006. Naj vas spremlja božje varstvo in Marijina pomoč vse dni tega leta!

Sedaj pa še nekaj novic od nas. Na tem južnem delu Madagaskarja sva sami s s. Marjeto Mrhar. Ko ni mogla več delati, je prišla v provincialno hišo. Jaz pa sem pet kilometrov stran v drugi hiši, kjer imamo veliko dela: šolo, ambulanto, socialno delo z zaporniki, invalidi, ostarelimi, tuberkuloznimi bolniki itd. Dalje osnovno šolo s 1200 učenci, otroški vrtec s 186 nadebudneži, pouk v pismenosti za poulične otroke; tiste, ki nimajo rojstnih listov. Sestre, ki obiskujejo ljudi po domovih, pripeljejo otro...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh