Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Moje najljubše svetopisemsko besedilo

Objava: 13. 10. 2007 / 22:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 11.10.2007 / 09:46

Moje najljubše svetopisemsko besedilo

»Jaz sem prava vinska trta in moj Oče je vinogradnik. Vsako mladiko na meni, katera ne rodi sadu, odstrani; in vsako, katera rodi sad, otrebi, da rodi še več sadu« (Jn 15,1–2)
»Jaz sem prava vinska trta in moj Oče je vinogradnik. Vsako mladiko na meni, katera ne rodi sadu, odstrani; in vsako, katera rodi sad, otrebi, da rodi še več sadu« (Jn 15,1–2).


Erna Berčan, Ljubljana

S Svetim pismom sem se osebno srečala pred petimi leti v delavnicah molitve za življenje, ki sta jih vodila zakonca Knez. Šolanje me je pritegnilo in tako sem moč božje besede tudi dejansko izkusila. Po duhovnem vikendu pred štirimi leti, ki sta ga vodila zakonca Siter, pa je postalo Sveto pismo moj vsakdanji spremljevalec, pomočnik v življenju. »Zakaj moj pomočnik si postal, radujem se v senci tvojih peruti. Moja duša se tebe drži, tvoja desnica me podpira« (Ps 63,8–9).

Ko smo letos v juniju brali božjo besedo preroka Jeremija, mi je odlomek: »Če me boste iskali, me boste našli, in ko me boste iskali z vsem srcem se vam bom razodel« (Jer 29,13), odme...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh