Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

OD TEDNA DO TEDNA

Jože Pavlič
Za vas piše:
Jože Pavlič
Objava: 08. 03. 2008 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 23.07.2010 / 06:48

OD TEDNA DO TEDNA

Papež Benedikt XVI. je v nedeljo, 2. marca, izraelsko in palestinsko vodstvo pozval, naj vsaki na svoji strani brezpogojno končata z nasilnim obračunavanjem, katerega žrtve so bili v minulih dneh še posebej Palestinci v Gazi, med njimi mnogi civilist

Foto: Reuters

Med Izraelci in Palestinci spet napeto – Papež Benedikt XVI. je v nedeljo, 2. marca, izraelsko in palestinsko vodstvo pozval, naj vsaki na svoji strani brezpogojno končata z nasilnim obračunavanjem, katerega žrtve so bili v minulih dneh še posebej Palestinci v Gazi, med njimi mnogi civilisti. Poudaril je, da bodo mladi z obeh strani, ki imajo korenine v Sveti deželi, lahko v prihodnosti živeli v miru in sožitju le, če bodo res spoštovali človeško življenje. Kristjane po vsem svetu je povabil k molitvi za mir v Jezusovi deželi ter k solidarnosti do prizadetih Palestincev in Izraelcev.

JERUZALEM – Švicarski škofje se od 1. do 7. marca mudijo na romanju v Sveti deželi. Tukaj so iz solidarnosti do krščanskih Cerkva in da bi podprli prizadevanja za pravičen mir v svetih krajih krščanstva.

BERLIN – Novi predsednik nemške škofovske konference nadškof Robert Zollitsch, münchenski nadškof R...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh