Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Na neko mrzlo soboto

Objava: 28. 06. 2008 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 26.07.2010 / 12:29

Na neko mrzlo soboto

Tiste deževne aprilske sobote smo se zdravniki družinske medicine na učni delavnici v Logarski dolini pogovarjali o težavah in temah, s katerimi se srečujemo vsak dan: prijetna in neprijetna čustva, stres, smisel življenja, strah, panika, vrednote življenja

Tiste deževne aprilske sobote smo se zdravniki družinske medicine na učni delavnici v Logarski dolini pogovarjali o težavah in temah, s katerimi se srečujemo vsak dan: prijetna in neprijetna čustva, stres, smisel življenja, strah, panika, vrednote življenja.

Smisel življenja je življenje samo, statistično najpogostejši smisel življenja je ljubezen. Na vrhu piramide je smiselno imeti sebe. Med vrednotami: zdravje, prijatelj, ugled, družina, kariera, denar, prosti čas smo kot najpomembnejšo izbrali družino.

Tiste mrzle novembrske sobote smo v ambulanti za nujno medicinsko pomoč nekaj minut pred šesto uro zvečer prejeli klic: »Gospa se je pri cerkvi zgrudila in je zelo slaba.«

Pršilo je, bilo je povsem temno in do cerkvice v vasi pod Karavankami smo po mokri, spolzki, ovinkasti cesti kljub divji, na trenutke nevarni vožnji potrebovali štirinajst minut.

Gospa je ležala v temi, poleg cerkvenega zidu. Ob njej so bile tri gospe, dve v redovnih oblačilih,...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh