Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pisma bralcev tednika Družina

Objava: 28. 06. 2008 / 22:00
Čas branja: 12 minut
Nazadnje Posodobljeno: 26.07.2010 / 12:29

Pisma bralcev tednika Družina

Šolsko leto 2007/2008 se je končalo. Za vsako dobro opravljeno delo se dobi plačilo. Tudi naši osnovnošolski učenci in učenke so prinesli svojo celoletno plačo domov in jo pokazali staršem.
Ob koncu šolskega leta

Šolsko leto 2007/2008 se je končalo. Za vsako dobro opravljeno delo se dobi plačilo. Tudi naši osnovnošolski učenci in učenke so prinesli svojo celoletno plačo domov in jo pokazali staršem. To je spričevalo ob koncu šolskega leta. Ta spričevala pa so različna.

Nekateri učenci so z ocenami in celotnim učnim uspehom zelo zadovoljni, drugi malo manj. Tudi v družinah je bilo razpoloženje različno, ko so otroci prinesli domov spričevalo. Prav je, da starši pokažejo, da so srečni in zadovoljni s svojim otrokom in njegovim učnim uspehom. V družinah, kjer so malo manj zadovoljni, pa naj velja pregovor: »Po toči zvoniti je prepozno!« Pomembno je, da se starši zelo jasno in odkrito pogovorijo z otrokom in skupaj ugotovijo, ali bi lahko bilo boljše. Skupaj z otrokom poiščejo vzroke za nižje ocene in naredijo načrt za naslednje šolsko leto. Zelo pomembno je, da so ob tem starši zelo objektivni in od svojih otrok ne zahtevajo...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh