Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Posluša regljanje žab

Metka Klevišar
Za vas piše:
Metka Klevišar
Objava: 17. 10. 2009 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 16.10.2009 / 12:23

Posluša regljanje žab

Za vsakega človeka, ki se mora soočati z izgubljanjem svojih moči, je težko. Lahko da je to teoretično v glavi tolikokrat predelal in mu je vse jasno, toda ko se v življenju s tem resnično sreča, je povsem drugače.
Za vsakega človeka, ki se mora soočati z izgubljanjem svojih moči, je težko. Lahko da je to teoretično v glavi tolikokrat predelal in mu je vse jasno, toda ko se v življenju s tem resnično sreča, je povsem drugače. Zato tudi nihče od nas ne more z gotovostjo reči, kako bi v kakšnem položaju resnično reagiral. Ob mnogih ljudeh smo potem presenečeni, bodisi v pozitivnem smislu, lahko pa tudi v negativnem. Pa tudi pri sebi doživljamo takšna presenečenja.

Navadno srečujemo ljudi, ki so ogorčeni, žalostni, zagrenjeni, jezni in še marsikaj podobnega, ko nečesa ne morejo več. Gospa, ki je vse življenje hodila, živela zdravo, vozila avto, je pri skoraj devetdesetih letih priklenjena na posteljo. Zdi se ji krivično. To pa ni skoraj nič proti mlademu fantu, ki pri osemnajstih letih skoči v vodo in je naenkrat hrom. Nešteto različnih usod, v različnih starostih in vsakemu človeku je po svoje hudo. Nihče ne mo...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh