Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Šport oživlja vrednote

Objava: 15. 05. 2010 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 17.05.2010 / 06:24

Šport oživlja vrednote

Olimpijada katoliških študentskih domov zadnji dve leti v Ljubljano na prijateljske tekme odbojke, košarke, nogometa in namiznega tenisa pritegne tudi študente iz mariborskih in koprskega študentskega doma.

Pred sedmimi leti je v neki študentski glavi dozorela ideja, da bi lahko katoliški študentski domovi kdaj pa kdaj organizirali kakšno košarkarsko tekmo. Kakšna je bila takratna olimpijada, ne vem, ker sem bila še zelo daleč od Ljubljane. Bila pa je prvi korak k temu, v kar je zrasla v zadnjih treh letih.

Olimpijada katoliških študentskih domov zadnji dve leti v Ljubljano na prijateljske tekme odbojke, košarke, nogometa in namiznega tenisa pritegne tudi študente iz mariborskih in koprskega študentskega doma. Že nekajletni koordinator olimpijade Marko Mehle pravi, da je pomembno, da smo povezani, saj smo navsezadnje družabna bitja. Še toliko pomembneje pa je, da smo povezani tisti, ki imamo podobne ideje in nazore. Zato se trudi, da bi se na takšen ali drugačen način povezovala tudi katoliška mladina.

Povezovanja se namreč držijo lepe stvari: organizatorji letošnje olimpijade (predstavniki katoliških študentskih dom...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh