Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Kdor hoče spoznati resničnega Boga, naj pomaga revežem!«

Za vas piše:
Ksenja Hočevar
Objava: 31. 12. 2011 / 23:00
Čas branja: 8 minut
Nazadnje Posodobljeno: 29.12.2011 / 10:08

»Kdor hoče spoznati resničnega Boga, naj pomaga revežem!«

Na božični dan zvečer so na prvem programu TV Slovenija predvajali film Pedro Opeka – dober prijatelj. V dneh pred televizijsko premiero celovečernega filma je misijonar Opeka obiskal Slovenijo in na več srečanjih ter v intervjujih z novinarji predstavljal svoje delo in poslanstvo med najrevnejšimi na Madagaskarju.
Pedro Opeka gost v galeriji Družina



Na božični dan zvečer so na prvem programu TV Slovenija predvajali film Pedro Opeka – dober prijatelj. V dneh pred televizijsko premiero celovečernega filma je misijonar Opeka obiskal Slovenijo in na več srečanjih ter v intervjujih z novinarji predstavljal svoje delo in poslanstvo med najrevnejšimi na Madagaskarju. Večer pred odhodom v Afriko, v torek, 20. decembra, smo Pedra Opeko povabili tudi v galerijo Družina, pogovor z misijonarjem je vodil direktor Tone Rode.

Ker so celovečerni film v ponedeljek popoldne premierno že prikazali v Kinodvoru in si ga je ogledal tudi misijonar Opeka, je bilo na mestu uvodno vprašanje, kako je svoje dvajsetletno delo videl na platnu. »V tem svetu, ki ste ga videli vi v filmu, živim. Kamera nam ni narekovala, kako naj se obnašamo, kam naj se obrnemo. Slika je naravna – brez ponarejanja, brez igranja, brez mask,« je odgovoril Opeka in pri...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh