Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Advent vidim kot veliko priložnost

Za vas piše:
Jana Podjavoršek
Objava: 30. 11. 2013 / 23:00
Čas branja: 9 minut
Nazadnje Posodobljeno: 28.11.2013 / 11:37

Advent vidim kot veliko priložnost

Katarina in Jernej Švab z Elizabeto, Justinom in Karolino so kot petperesna deteljica, ki te razveseli, ko se z njimi srečaš. Lepo, domače in veselo je pri njih, dobrovoljni otroci pa preženejo zaskrbljenost in v nas prebudijo nekaj otroškega.
Katarina in Jernej Švab z Elizabeto (5), Justinom (3) in Karolino (7 mesecev) so kot petperesna deteljica, ki te razveseli, ko se z njimi srečaš. Lepo, domače in veselo je pri njih, dobrovoljni otroci pa preženejo zaskrbljenost in v nas prebudijo nekaj otroškega.

Skupaj smo vstopili v advent, v pogovoru pa je že zadišalo po božičnih praznikih, ki so pred vrati. Pravijo, da so po molitvi večkrat začutili božji dotik.

Katarina: Advent. Pomislim na pričakovanje. To je čas, ki vedno hitro zbeži, ker se pred božičem toliko dogaja. Advent vidim kot veliko priložnost.
Jernej: Vidim vijolično barvo, verjetno v povezavi z barvo adventnih svečk in oblačili pri liturgiji. V adventu pa vedno zmanjka časa za še kakšno stvar, npr. za voščilnice.
Katarina: Adventni venec nas povezuje. V tem času so večeri daljši, prej se stemni in je več priložnosti, da smo lahko skupaj za skupne igre in se posvetimo pripravam na praznike. Letos sm...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh