Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Slovo od župnika

Objava: 16. 08. 2014 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 20.08.2014 / 13:03
Slovo od župnika

Slovo od župnika

Ob novici, da bo priljubljeni župnik Anton Hribernik po osemnajstih letih službe na Kapeli premeščen v drugo župnijo, so se verniki od njega poslovili s hvaležnostjo in dobrimi željami za prihodnost.


Na Krištofovo nedeljo, 27. julija, je v cerkvi sv. Marije Magdalene pri dopoldanski maši z mnogih lic spolzela prenekatera solza. Ob novici, da bo priljubljeni župnik Anton Hribernik po osemnajstih letih službe na Kapeli premeščen v drugo župnijo, so se verniki od njega poslovili s hvaležnostjo in dobrimi željami za prihodnost.

Članici mladinske skupine sta hvaležno povedali: »Naj nam ta maša ostane v posebnem spominu. Kot ste nas v prvih urah verouka naučili najlepšo molitev očenaš, jo zopet zmolimo z željo, da bi se vedno radi vračali med nas.« Inž. Jože Tkalec je v zahvali dejal, da bodo sadovi župnikovega dela med farani trajno zapisani v spominu kapelskega občestva, in ga prosil, naj faranom še zadnjič kot župnik podeli svoj blagoslov. Člani pastoralnega sveta so se Hriberniku zahvalili s priložnostnim darilom ter veliko torto v obliki kapelske cerkve, dom...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh