Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Maša za dva namena

Objava: 25. 10. 2014 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 29.12.2014 / 14:04
Maša za dva namena

Maša za dva namena

V nedeljo, 5. oktobra, smo v Dobovi združili pri dopoldanski maši dva namena: na priprošnjo sv. Huberta za lovsko družino Dobova in za naše otroke in mladino.


V nedeljo, 5. oktobra, smo v Dobovi združili pri dopoldanski maši dva namena: na priprošnjo sv. Huberta za lovsko družino Dobova in za naše otroke in mladino. »Lovska maša« je pri nas postala tradicija. Lepo je bilo videti, kako je v cerkev Marijinega imena ob zvokih fanfar prišlo deset zelenih plapolajočih zastav Dobovskih rogistov, za njimi pa veliko domačih lovcev, katerim so se pridružili gosti iz sedmih posavskih družin in dveh sosednjih hrvaških. Pri maši so sodelovali otroci in mladi, saj je bila to tudi prva šolska maša v šolskem letu. Pel je otroški pevski zbor ob spremljavi kitar. S svojo prisrčnostjo so Bogu izročili prošnje, darove, svoj očenaš in vsem nam izrekli najboljše želje miru.

Na zadnji seji župnijskega pastoralnega sveta smo sprejeli sklep, da bodo otroške maše vsaj enkrat mesečno. Tako kot so tudi otroci v svoji prošnji prosili, naj ne bo...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh