Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Krašenje cerkva za božič

Za vas piše:
Jelka Stopar Metelko
Objava: 13. 12. 2014 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 12.12.2014 / 15:04
Krašenje cerkva za božič

Krašenje cerkva za božič

Morda se zdi, da je do božiča še daleč, a kot bi mignil, bodo prazniki tu in dobro je vnaprej razmišljati in načrtovati, da nismo potem v časovni stiski.
Morda se zdi, da je do božiča še daleč, a kot bi mignil, bodo prazniki tu in dobro je vnaprej razmišljati in načrtovati, da nismo potem v časovni stiski. Glavna posebnost praznične podobe cerkva so prav gotovo jaslice, zaradi katerih pridejo v cerkev tudi mnogi občasni obiskovalci.

Navadno je o božiču zelo mrzlo, čeprav je večina naših cerkva prijetno toplih. V zimskem času so izginile vse rože z domačega vrta, v cvetličarnah pa so cene na vrhuncu. Zavedamo se, da lahko mraz v cerkvi kaj hitro uniči ves naš trud, še preden se prazniki dobro začnejo.

Torej, najprej bomo razmislili, katere rože sodijo v našo cerkev glede na njeno temperaturo. Potem bomo kljub praznikom razmišljali, da je manj več. Za velike praznike se spodobi, da vzamemo dragocenejše cvetove, ki pa želijo biti opaženi, saj jim s tem vdahnemo posebno vrednost. Cvet amarilisa je prav p...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh