Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vsakdo mora imeti prijatelja

Objava: 20. 12. 2014 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 23.12.2014 / 12:08
Vsakdo mora imeti prijatelja

Vsakdo mora imeti prijatelja

Župnijska Karitas, katere zametki segajo v odpravo posledic vojne v letu 1991, je bila v letošnjem tednu Karitas zelo dejavna.


Župnijska Karitas, katere zametki segajo v odpravo posledic vojne v letu 1991, je bila v letošnjem tednu Karitas zelo dejavna. Vrhunec je bil 13. dobrodelni koncert z naslovom Vsakdo mora imeti prijatelja, ki je bil v petek, 28. novembra, zvečer v Trstenjakovem domu.

Na koncertu je sodelovalo več kot 50 nastopajočih, ki so se v celoti odpovedali honorarjem. Tem je prisluhnilo več kot 200 ljudi. Zbranim je spregovoril Imre Jerebic, generalni tajnik Slovenske karitas. Med obiskovalci pa je bil tudi Jožef Kociper, tajnik Škofijske karitas Murska Sobota. Zbrana sredstva od vstopnine, ki je znašala 5 evrov, in drugih aktivnostih med tednom ter od nedeljskih nabirk med mašami bodo v celoti namenjena za tukajšnje ljudi v stiski. Radgonski župnik Franc Hozjan je ob tem izrekel posebno zahvalo Roziki Vreča in Kristini Kaučič, ki sta med koncertom prejeli iz rok Jožefa K...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh