Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Običajna čudnost

Objava: 16. 05. 2015 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 14.05.2015 / 09:59

Običajna čudnost

Ljudje smo bili ustvarjeni po podobnem vzorcu, vseeno pa smo si tako različni, da drug drugega včasih lahko opišemo le z: »Ah, itak je čuden!«

    Ljudje smo bili ustvarjeni po podobnem vzorcu, vseeno pa smo si tako različni, da drug drugega včasih lahko opišemo le z: »Ah, itak je čuden!« Pa te besede sploh nimajo nujno negativnega prizvoka.

    Težko bi našli »običajnega« človeka, saj je tudi prevelika navadnost neke vrste nenavadnost. Lahko si torej priznamo, da je vsak od nas poseben človek. Ko smo mladi, ves čas zavestno in nezavedno oblikujemo osebnost, ki nam je dana v p-osebnost. Iščemo tisto »nekaj«, kar naj nas naredi take, da bomo lahko dobro shajali sami s sabo in hkrati z drugimi posebneži do konca življenja.

    Vedno bodo ljudje, ki tvoje čudnosti ne bodo razumeli. Zavijali bodo z očmi, godrnjali ali ti skušali dokazati svoj prav. Upam pa, da bodo vedno ob tebi tudi taki, ki sprejmejo tvojo nenavadnost, s teboj odkrivajo širni svet okoli tebe in v tebi, ali pa ti vsaj iskreno povedo, da imaš maslo na glavi in raje še enkrat premisli, kaj je dobro zate.

    Ob širni množici ljudi, ki nas soo...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh