Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Čebelji ples

Objava: 18. 07. 2015 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2015 / 12:33
Čebelji ples

Čebelji ples

V poletnih dneh se v okolici Samostanske vrtnarije z zadovoljstvom ogledujem po urejenih balkonih in terasah, s katerih se tudi zaradi našega cvetja povešajo čudoviti cvetoči slapovi.
V poletnih dneh se v okolici Samostanske vrtnarije z zadovoljstvom ogledujem po urejenih balkonih in terasah, s katerih se tudi zaradi našega cvetja povešajo čudoviti cvetoči slapovi. S pričetkom počitnic so nas obiskali še zadnji kupci, da zasadijo še poslednji cvetlični lonček. Ko je zaključena prodaja balkonskega cvetja, vrtnarji že začnemo razmišljati, kaj novega ali drugačnega bi lahko ponudili našim obiskovalcem.

Vsako leto v začetku junija se v Nemčiji in na Nizozemskem predstavijo večje žlahtniteljske hiše in predstavijo novosti za prihodnje leto. V velikem pričakovanju sem se z družbo slovenskih vrtnarjev odpravila na lov za lepimi fotografijami in novostmi za sezono 2016. Vozili smo se od vrtnarije do vrtnarije, si izmenjevali mnenja in izkušnje. Zaradi ljubezni do cvetja nismo opazili, da smo v nekaj dneh prevozili več tisoč kilometrov. V vsaki od...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh