Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Parček« v skupini

Objava: 27. 02. 2016 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 24.02.2016 / 13:11

»Parček« v skupini

Od lani je v skupini animatorjev nastal »parček«. Včasih se mi zdi, da motita delovanje skupine, ker ves čas tičita skupaj.

    Začeli smo priprave na oratorij. Od lanskega leta je v skupini animatorjev nastal »parček«. Včasih se mi zdi, da motita delovanje skupine, ker ves čas tičita skupaj … Res sta fajn, ampak zdi se mi, da bi morala v skupini delovati drugače.
    Tjaša

    Voditelj oratorija mora spremljati vse člane skupine animatorjev. Pomembno se mi zdi, da si kot voditeljica animatorske skupine to opazila že na začetku, v prvem delu oblikova­nja skupine. V času priprav na oratorij je dobro, da se skupina čim bolj poveže kot tim, da delujete kot eno. Pomembno je, da si v skupini poveste, kaj pričakujete, česa se bojite in kaj si želite – skratka, da določite »pravila­ igre«. Skupina bo res zaživela, če boste spre­jeli vsakega posameznika z vsem, kar je, z vsemi njegovimi različnimi izkušnjami, z vsem, kar lahko da in prejme v skupini.

    Ko boste poznali pričakovanja, strahove in želje drug drugega, bi bil dobro, da se z njima kot voditeljica pogovoriš, ju vprašaš, kako gledata n...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh