Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Poti, ki vodijo v Medžugorje

Za vas piše:
Dorica Prevc
Objava: 24. 08. 2019 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 21.08.2019 / 10:17
Poti, ki vodijo v Medžugorje

Poti, ki vodijo v Medžugorje

V zadnjih dneh letošnjega dopusta se oziram nazaj na preživete dni in v sebi zbiram občutke, s katerimi se bom podala v novo šolsko leto.


V zadnjih dneh letošnjega dopusta se oziram nazaj na preživete dni in v sebi zbiram občutke, s katerimi se bom podala v novo šolsko leto. Veliko lepega sem doživela, videla marsikaj novega, še več prebrala v knjigah, se družila s prijaznimi ljudmi, nabirala kondicijo, sadila in obirala pridelke z vrta ... A vedno znova me prevzame misel, da je bilo tisto, kar je napravilo moje dopustniške dneve rodovitne in mi hkrati prineslo potrditev, da se bom z vedrim duhom in spočitim telesom zmogla vrniti nazaj na delo, zagotovo romanje v Medžugorje. Tudi za vse ostalo sem Bogu hvaležna, bilo je prijetno, poučno in koristno, pa bo kljub vsemu le Festival mladih v mojem srcu pustil neizbrisen pečat.

V Medžugorje smo se tako kot lani z družino podali na različne načine in se potem skupaj objeli na cilju. Mož in starejša od najinih treh skavtinj, ki še živijo doma, sta letos...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh