Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Računajte na nas!

Stane Granda
Za vas piše:
Stane Granda
Objava: 16. 11. 2019 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.11.2019 / 10:39

Računajte na nas!

V soboto, 9. novembra, se je vsa demokratična in svobodoljubna Evropa spominjala 30. obletnice padca berlinskega zidu kot simbola komunizma.

V soboto, 9. novembra, se je vsa demokratična in svobodoljubna Evropa spominjala 30. obletnice padca berlinskega zidu kot simbola komunizma. Ob tem so se posebej spomnili zlasti Poljakov in svetega očeta Janeza Pavla II., ki imajo za to največ zaslug. V Sloveniji, naključno ali ne, so slovenski komunisti imeli svoj kongres, ki so mu »neodvisni mediji« namenili skoraj tako pozornost kot v časih, ko so bili na oblasti. Na njem so sklenili, da bodo odslej namenjali večjo pozornost socialni problematiki, podpirali zeleno politiko in se v politiki obrnili bolj na levo.

Kako oni razumejo socialno vprašanje, najbolj dokazujejo njihovi ministri za delo in družino v poosamosvojitvenih vladah. Slovenijo so spremenili v deželo revščine, zlasti so udarili po upokojencih in starostnikih, ki postajajo največji slovenski problem. Na podlagi njihovih napovedi se novega poglabljanja razlik med revnimi in bogatimi lahko samo bojimo. Nenavadno je, da je ravno v njihovih vrstah največ najbogat...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh