Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Jabolčni kis z dodatki

Za vas piše:
Klemen Križaj
Objava: 05. 09. 2020 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 02.09.2020 / 13:32
Jabolčni kis z dodatki

Jabolčni kis z dodatki

Raziskave so potrdile, da redno uživanje jabolčnega kisa pripomore h krepitvi srčne mišice, urejanju krvnega tlaka, izboljševanju presnove, boljšemu delovanju ledvic, odvajanju strupov iz telesa in krepitvi imunskega sistema.


Raziskave so potrdile, da redno uživanje jabolčnega kisa pripomore h krepitvi srčne mišice, urejanju krvnega tlaka, izboljševanju presnove, boljšemu delovanju ledvic, odvajanju strupov iz telesa in krepitvi imunskega sistema. Z dodatki delovanje jabolčnega kisa še okrepimo.

Jabolčni kis z medom:

Med se že od nekdaj uporablja kot sladilo in zdravilo. Če k jabolčnemu kisu, razredčenemu z vodo, dodamo med, dobimo osvežilni napitek, ki ugodno deluje na ritem celotnega organizma, povečuje energijo in izboljšuje počutje.


Jabolčni kis z zelišči:

Mešanica začimb povečuje kvaliteto jabolčnega kisa. Pri redni uporabi lajša prebavo in občutek napetosti ter vpliva na dobro razpoloženje. Zelo dobro vpliva na želodec in črevesje.


Jabolčni kis s čemažem ali česnom:

Čemaž in česen imata izredno razkužil...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh