Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Advent z Družino: Podarim ti Luč

Za vas piše:
Spletno uredništvo
Objava: 29. 11. 2023 / 14:18
Oznake: Duhovnost, Akcija
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 29.11.2023 / 16:09
Ustavi predvajanje Nalaganje
Advent z Družino: Podarim ti Luč
Prilogo Podarim ti Luč najdete v tedniku Družina. FOTO: Arhiv Družine

Advent z Družino: Podarim ti Luč

Že čez nekaj dni bo tu adventni čas, ki prinaša pričakovanje, upanje in priložnost za duhovno rast. Tednik Družina zato ponuja dragoceno vsebinsko novost: adventno prilogo Podarim ti Luč.

Vabimo vas, da adventni čas doživite na poseben način. V štirih izdajah, ki vključujejo tri adventne številke ter dvojno praznično božično številko, boste lahko spremljali adventna razmišljanja, molitve in druge spodbude, ki vam bodo pomagale pri lepši pripravi na božič.

Kaj vse prinaša?

V prilogi, ki smo jo poimenovali Podarim ti Luč, boste našli tedenska razmišljanja idrijskega župnika Marka Rijavca, ki bodo v vas odmevala in vam pomagala, da se osredotočite na bistveno. Osrednji del priloge je adventni koledar. Lahko ga prilepite na omaro ali hladilnik, da bo ves teden na očeh. Tu vas pričakujeta misel in molitev za vsak dan, ob tem pa še kratke iskrice izpod znanih katoliških peres.

Adventni koledar z okvirčkom za vsak dan. FOTO: Arhiv Družine

Ne le besede, tudi glasba

Za vsak dan smo pripravili še glasbeni predlog – adventno pesem kot protiutež komercialnim božičnim komadom, ki prinašajo vse drugo kot mir. Glasbeni izbor vsakega tedna smo združili v seznam predvajanja na YouTubu. Vabljeni ste tudi k sodelovanju v adventni nagradni igri. Poleg vsega tega lahko vsak teden preberete še adventno-božično obarvane pogovore z znanimi Slovenci, začenši z zakoncema Štremfelj, ki sta se nam oglasila kar iz Himalaje.

Povežimo se

Boštjan Debevec, odgovorni urednik Družine, je o prilogi dejal: »Priloga Podarim ti Luč je predvsem povabilo, da skupaj vstopimo lepoto adventnega in božičnega časa. Za vsak dan posebej nas bodo usmerjale kratka misel, molitev in spodbuda. V prilogi pa bodo o svoji osebni izkušnji doživljanja Boga spregovorili tudi znani Slovenci. Dneve si predstavljam kot tlakovce, ki nam bodo tlakovali pot k prazniku božiča.«

Na poti proti svetemu večeru se nam pridružite tudi vi! FOTO: Arhiv Družine

Kako do teh vsebin?

Naročite zdaj in pridobite vse štiri posebne izdaje tednika Družina za samo 8 €! Redna cena za vse štiri številke je 16 €, kar pomeni, da prihranite kar polovico. Kliknite TUKAJ ali pokličite na telefonsko številko 01 360 28 28.

Želimo vam blagoslovljen, miru in topline poln adventni čas!

Kupi v trgovini

Družina za ADVENT in BOŽIČ 2023
16,00€ 8,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh