Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Alex Volasko v iskanju samega sebe

Objava: 21. 06. 2016 / 15:33
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:30
Ustavi predvajanje Nalaganje

Alex Volasko v iskanju samega sebe

Alex Volasko je predstavil svojo drugo zgoščenko, ki nosi naslov V iskanju samega sebe.

Lepo sončno popoldne je oznanjalo tuditopel večer, kar je zelo prav prišlo Alexu Volasku in njegovi ekipi, saj so naletnem zunanjem vrtu bara Playa v BTCju predstavili pesmi Alexove druge, novezgoščenke z naslovom V iskanju samega sebe,ki jo je napovedal s pomladnim singlom Nebom te zgubu.


 V letošnjem letu se je Alexu zgodilo žemarsikaj prijetnega. Februarja je zmagal na prvem festivalu Poprock spesmijo Pesem in poljub, kasneje pa se je predstavil kot avtor skladbe inaranžmaja tudi na festivalu Ema, s pesmijo Spet živ, ki jo je izvedla hiphopzasedba D Base. Sedaj, ob začetku poletja, pa je po treh letih izšla njegovadruga plošča, na kateri je 11 avtorskih skladb.

Nova zgoščenka ima zanimivo grafičnapodoba, ki jo je oblikovala Alexova sestrična Rebeka Tratnik, ki je potomkaRiharda Jakopiča. Večino skladb je Alex glasbeno dodelal kar sam, saj je želel,da vse čimbolj izhaja iz njegove zamisli.

Pri skladbi Spet živ se mu je na odru pridružil raper Davidiz zasedbe D Base, sicer pa ga je spremljala njegova glasbena skupina. Pravtako smo slišali skladbo Ne bom te zgubu,za katero je povedal, da »govori o ponovnem snidenju. O tem, kako čutimo, danam nekaj manjka, ko ob sebi nimamo te osebe in sploh ne vemo, kako bi topraznino zapolnili. Čeprav sva lahko kilometre daleč, pa se nikoli zares neizgubiva in živiva samo za tisti trenutek, ko se ponovno srečava.«

Ob koncu uradnega dela predstavitvealbuma je Alex na oder povabil svoje glasbene prijatelje. Med njimi je bilatudi mlada pevka Alja Krušič, za katero je napisal dve skladbi: A boš malo moj?in Nisi sam.


 Seznam pesmi na albumu "V iskanju samega sebe": 


1. Song 
2. Prižigam luči 
3. Tatu 
4. Prosim, malo tišje 
5. V hiši večnih sanj 
6. Ne bom te zgubu 
7. Sam mal 
8. Če bi znal 
9. Pesem in poljub 
10. Vse mine, feat. David

Kupi v trgovini

Vstopi v sveto pismo
Sveto pismo
27,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh