Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ali ženske potrebujejo lepotne operacije, da bi bile lepe?

Za vas piše:
Tina Martinec Selan
Objava: 08. 03. 2023 / 10:42
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 08.03.2023 / 11:18
Ustavi predvajanje Nalaganje
Ali ženske potrebujejo lepotne operacije, da bi bile lepe?
Eva Trpin Fortuna je estetska kirurginja. FOTO: Siniša Kanižaj

Ali ženske potrebujejo lepotne operacije, da bi bile lepe?

Nocoj se bodo v novi epizodi oddaje Reflektor tri ženske pogovarjale o tem, kako doživljajo svoj videz in kakšen je njihov odnos do lepotnih operacij, ki so vse bolj priljubljene.

Kaj je lepota? Tako bi lahko opisali temo naslednje epizode oddaje Reflektor. V njej so klepetale Tina Martinec Selan, osebna stilistka in svetovalka za celostno podobo, Eva Trpin Fortuna, specialistka maksilofacialne kirurgije in estetske kirurgije ter Helena Rozman, učiteljica, lektorica, ki se v prostem času ukvarja tudi s peko okrasnih tort ter še marsičem; malce drugačen pogled na lepoto pa je dobila prav v času njene največje preizkušnje, ko je prebolevala raka.

 Kako se počutijo v svoji koži, kako sprejemajo svoje nepravilnosti, kaj jim pomeni urejenost? Spregovorile so tudi o lepotnih posegih, ki so v današnjem svetu vedno bolj razširjeni, nekateri poklicni profili pa preprosto zahtevajo mladosten in ne postaran videz. Kaj pa o lepoti pravi Sveto pismo in kako lahko na lepoto gledamo skozi duhovne oči? In kakšna je vloga dobre samopodobe?V oddaji so sodelovale Eva Trpin Fortuna, Helena Rozman in Tina Martinec Selan. FOTO: Siniša Kanižaj

Ne zamudite naslednje oddaje Reflektor, ki bo na sporedu v sredo, 8.3. ob 20h na Youtube kanalu Družina media.


Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Živjo, lepa koža
Zdravje
34,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh