Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Blagoslov novih prostorov založbe Emanuel

Objava: 18. 04. 2011 / 08:12
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Blagoslov novih prostorov založbe Emanuel

Založbo je leta 2008 ustanovila Skupnost Emanuel, ki je v slovenskem prostoru prisotna že dvajset let, založništvo pa je ena od oblik njihovega evangelizacijskega delovanja.

Založba Emanuel ima od februarja letos sedež uredništva in prodajalno v Ignacijevem domu duhovnosti na Ulici stare pravde 11 pri sv. Jožefu na Poljanah v Ljubljani. Kot sporočajo s Tiskovnega urada SŠK, bo nove prostore nocoj ob 19.30 blagoslovil duhovnik Skupnosti Emanuel Alek Zwitter.

Založbo je leta 2008 ustanovila Skupnost Emanuel, ki je v slovenskem prostoru sicer prisotna že dvajset let. Založništvo je ena od oblik evangelizacijskega delovanja Skupnosti, s katerim želijo:

- ponujati kakovostno, sveže in navdihujoče branje kot pripomoček za rast v odnosu z Bogom – za duhovno in osebnostno rast;
- spodbujati nastajanje sodobne krščanske glasbe, ki prinaša svežino, odpira duha in vodi v molitev;
- izdajati duhovno glasbo, ki se je v evropskih državah že uspešno vključila v liturgično življenje Cerkve;
- pričevati o Emanuelu, Bogu, ki je z nami tudi v vsakdanjiku, o lepoti Cerkve in zakladih njenega nauka ter o evangelizaciji danes in novih poteh evangelija med ljudmi.

V založbi Emanuel so na voljo zgoščenke, revije in knjige za odrasle in otroke; knjige svetovno znanih avtorjev o krščanski duhovnosti; resnične življenjske zgodbe ljudi, v katerih življenja je Bog posegel na prav poseben način ter literatura, ki Božjo navzočnost posreduje preko neustaljenih poti.

Dodatne informacije so na voljo na spletni strani http://zalozba-emanuel.si/.

Kupi v trgovini

Potovanje duše k Bogu
Filozofija in esejistika
5,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh