Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Bliža se Svetopisemski maraton 2021

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 19. 01. 2021 / 10:24
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.01.2021 / 13:45
Ustavi predvajanje Nalaganje
Bliža se Svetopisemski maraton 2021

Bliža se Svetopisemski maraton 2021

Svetopisemski maraton bo potekal od 23. do 29. januarja 2021.

FOTO: Pexels.


Letošnji, že 13. svetopisemski maraton, bo zaradi epidemije izpeljan virtualno. Prejšnja leta smo se ob branju Božje besede srečevali v kapeli Antonovega doma na Viču v Ljubljani, letos pa bo to potekalo nekoliko drugače, saj bo svetopisemski maraton mogoče spremljati prek aplikacije Zoom.

V bogatem programu, ki je namenjen ljudem vseh starosti, bodo sodelovali zaporniški duhovnik Robert Friškovec, klaretinec pater Branko Cestnik, eksorcist pater Rozo Palić, epidemiologinja dr. Mateja Logar, pastor Toni Mrvič ter oče, mož in nekdanji narkoman Goran Macura.

Potekala bo tudi delavnica s predstavitvijo aplikacije Sveto pismo – YouVersion, kjer bosta sodelavca Svetopisemske družbe Marko Ipavec in Rok Pisk predstavila prednosti Božje besede na pametnih napravah.

Celoten opis programa letošnjega svetopisemskega maratona, katerega geslo je »Med vami bom hodil«, si preberite na tej povezavi.

Več podrobnosti o prijavah za branje Svetega pisma in tudi o povezavah na dogodke boste našli na uradni spletni strani Svetopisemskega maratona in na njihovi Facebook strani.

Potekali bodo tudi »mini« svetopisemski maratoni

Svetopisemski maraton je čudovita priložnost, da se skupnost poveže in diha Božjo besedo. Mini maraton lahko izvedeta kot zakonca, lahko ga izvedete v družinskem krogu, pri veroučni uri, v domovih za ostarele ali celo v bolnišnici.

Več o tem, kako izvesti mini maraton v vaši skupnosti, si preberite na tej povezavi, kjer najdete tudi gradiva in druge koristne informacije.

Kupi v trgovini

Beseda za na pot
Duhovnost
7,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh