Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Bodo mnogi rešeni? [VIDEO]

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 19. 04. 2021 / 08:58
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.04.2021 / 18:04
Ustavi predvajanje Nalaganje
Bodo mnogi rešeni? [VIDEO]

Bodo mnogi rešeni? [VIDEO]

Virtualno srečanje s preroškim glasom Ralpha Martina bo potekalo v soboto, 24. aprila 2021.

V soboto, 24. aprila 2021, bo ob 18. uri potekalo virtualno srečanje z gostom Ralphom Martinom. Dogodek organizira Mednarodno združenje mož svetega Jožefa.

Ralph Martin je predsednik misijonske organizacije Renewal Ministries. Je reden gost v ameriški tedenski katoliški televizijski oddaji The Choices We Face in na radijskih programih, ki se predvajajo po vsem svetu.

Doktoriral je iz teologije na Papeški univerzi svetega Tomaža v Rimu in je profesor in direktor podiplomskih teoloških programov o novi evangelizaciji v semenišču Sacred Heart v nadškofiji Detroit.

Papež Benedikt XVI. ga je imenoval za svetovalca Papeškega sveta za novo evangelizacijo, imenovan pa je bil tudi za svetovalca izvedenca škofovske sinode o novi evangelizaciji. Ralph Martin je avtor številnih knjig, nekatere izmed njih so prevedene tudi v slovenščino.

Seminar je brezplačen, organizatorji pa prosijo, da se zaradi lažje organizacije prijavite na tej povezavi, kjer si lahko prebere tudi celoten program dogajanja.

Več informacij o dogodku najdete tudi na spletni strani Krščanski možje, napovednik dogodka pa si oglejte na spodnji povezavi.





Kupi v trgovini

Kako zagovarjati vero brez povzdigovanja glasu
Družbena vprašanja
19,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh