Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Božično novoletni sejem

Objava: 18. 11. 2004 / 12:33
Oznake: Družba
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 17.05.2021 / 14:02
Ustavi predvajanje Nalaganje

Božično novoletni sejem

Posebna ponudba<br>L. Blanco, S. Carbonelli Ena vrlina za vsak teden; Cena: 2.800 tolarjev<br>Rudolf Pečjak Rokec; Cena: 1.500 tolarjev<br>Astrid Lindgren Božič v hlevu; Cena: 2.200 tolarjev

NOVO

Zdenka Candellari, Anka Hribar Košmerl
BOŽIČNI OBJEM
Božična zgodba


Ob tej božični slikanici vas čaka veliko presenečenj. Od vaše ustvarjalnosti je odvisno, kako jih boste doživeli.
Predšolskim otrokom starši lahko berejo le odebeljeno besedilo, ki je rdeča nit skozi slikanico. Otroci pa naj spremljajo zgodbo s premikanjem naslovne figure.

Besedilo lahko uporabimo za uprizoritev doma ali na kakšnem večjem odru, saj je izvirno napisano za lutkovno igrico.
28 strani


Cena: 2.950 tolarjev

Naročam



Laura Blanco, Silvia Carbonelli
Ena vrlina za vsak teden
100 iger, aktivnosti in razmišljanj za vzgojo vesti, človeških vrednot in etičnega obnašanja pri otrocih

Ta knjiga velikega formata za otroke, ki že kaj dajo na osebnostno rast, prinaša zvrhan koš praktičnih tem: modrost, veselje, prijateljstvo, preprostost, samodisciplina, lepota, dobrota, ljubezen, enkratnost, ponižnost, zaupanje, nesebičnost, sprava, solidarnost, spoštovanje, odgovornost, velikodušnost, gostoljubnost ... Besedila spremljajo ilustracije Rose Marie Cutro.
128 strani

Cena: 3.255 2.800 tolarjev

Naročam



Luigi Santucci
Božične legende in druge zgodbe

Imenitne zgodbe, ki jim je Santucci dal literarno podobo, bodo pritegnile zlasti mlade bralce. “Ta knjiga govori o kralju in njegovem spremstvu, o najbližjih, najzvestejših in najodličnejših podložnikih; govori o prigodah, junaštvih ... solzah in smehu, ki jih ne bi bilo, če kralj nebes pred kakšnimi dva tisoč leti ne bi postal na slami nekega hleva tudi kralj zemlje” (L. Santucci).
56 strani

Cena: 2.170 2.000 tolarjev

Naročam



Astrid Lindgren, Lars Klinting
Božič v hlevu

Svetopisemske zgodbe niso pravljice, saj nam popisujejo zgodovinske dogodke, pa tudi tisto, kar se na skrivnoten način dogaja kar naprej. To še posebej velja za zgodbo o Jezusovem rojstvu. Švedska pisateljica Astrid Lindgren jo je domiselno postavila v svoj čas in med severnjake. S tem je vsem _ odraslim in otrokom _ pomagala, da laže podoživimo, kar se je z Marijo, Jožefom in Novorojenim dogajalo v betlehemski noči.
26 strani

Cena: 3.240 2.200 tolarjev

Naročam



Angela Sommer-Bodenburg
Ana, najmanjši božji angel

“Roman nazorno odslikuje bivanjsko ozračje čustveno razbolele družine, pogorišče zakonske ljubezni in stisko otrok, ima pa to pripovedno moč, da vzbudi v odraslem bralcu voljo za razmislek o družinskih razmerah najsibo v zdravi ali emocionalno razrahljani družini; medtem ko na najmlajšega bralca deluje razbremenilno, četudi se utegne identificirati s položajem pripovedovanih oseb ... Roman sodi med tiste srečne pripovedi, ki jih bralec prebere na dušek, z osvetlitvijo družinskega razmerja pa mu ostri čut za odgovornost do sočloveka.” (Berta Golob)
122 strani

Cena: 3.255 3.000 tolarjev

Naročam



Rudolf Pečjak
Rokec

Zgodovinska povest o ponosnem in pogumnem mladem slovenskem tlačanu je prvič izšla leta 1941 v knjižnici revije Vrtec. Je neke vrste slovenski Ivenhoo v odraščanju. Napeto branje, ki ga bodo mladi z veseljem vzeli v roke in odložili šele, ko se bo povest iztekla, lahko priporočimo vsakemu. Ideali, ki jih povest nevsiljivo slika, pa imajo trajno vrednost v vsakem družbenem sistemu in zgodovinskem času. Ilustracije je prispeval Franc Godec.
134 strani

Cena: 2.170 1.500 tolarjev

Naročam



Oriol Ripoll in Rosa Maria Curto
Najlepše otroške igre sveta

Igrajmo se in učimo
V tej knjigi je zbranih več kot 120 najlepših iger. Vsak otrok, skupina ali družina lahko v vsakem položaju najde zase primerno igro, saj knjiga vsebuje: igre s pripomočki ali brez njih, igre za enega ali dva, igre za skupino, igre v zaprtem prostoru ali na prostem, mirne in gibalne igre, igre za razvijanje spretnosti, vzdržljivosti, zbranosti ...
128 strani

Cena: 3.255 3.000 tolarjev

Naročam



Michael Horatczuk
Črnec v Evropi

Duhovite zgodbe o črncu, vzgojenem v krščanskem duhu, na obisku v Evropi. Knjigi se bomo iz srca nasmejali, vendar pa je njeno sporočilo globlje: dosledno živeti neponarejeno in odrešenjsko krščanstvo.
88 strani

RAZPRODANO






Su Box in drugi
Prve molitve otrok


V knjigi je več kot 100 molitev, ki so napisane in izbrane za branje z otroki. Gre za molitve za vsak čas in potrebe, ki obsegajo družinske izkušnje in široko paleto občutkov.
128 strani

Cena: 1.953 1.500 tolarjev

Naročam




Sejalec, Usmiljeni Samarijan - VHS

Risanki Sejalec in Usmiljeni Samarijan želita otrokom približati dve zgodbi iz Svetega pisma.
Dolžina vsake risanke je 15 minut.



RAZPRODANO







MAVRIČNA KNJIŽICA

Knjižice, primerne za osnovnošolce, nam pripovedujejo in razlagajo, kako pridobimo in izdelamo kruh, kako nastane glas, zvok, kako nastane pecivo, potice, kako pridemo do medu...




Več o ponudbi iz Mavrične knjižnice





Milica Šturm
Ena in ena ni vedno dve

Zgodba deklice ob koncu zadnje svetovne vojne. Njeno doživljanje vojne ter ugotovitev, da je največ vredno biti in ostati povezan v ljubeči družini.
148 strani



Cena: 2.592 300 tolarjev

Naročam

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh