Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Božično praznovanje v Ljudski kuhinji Betlehem

Objava: 23. 12. 2011 / 17:40
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Božično praznovanje v Ljudski kuhinji Betlehem

Pred prazničnim kosilom je zbrane pozdravil in voščil blagoslovljen božič ter vse dobro v novem letu mariborski nadškof metropolit dr. Marjan Turnšek.

V Ljudski kuhinji – Betlehem, ki deluje v okviru Nadškofijske Karitas Maribor, so včeraj pripravili praznično kosilo za brezdomce in druge uporabnike programov, ki potekajo pod okriljem te humanitarne organizacije, sporočajo s Tiskovnega urada SŠK.

Pred prazničnim kosilom je zbrane pozdravil in voščil blagoslovljen božič ter vse dobro v novem letu mariborski nadškof metropolit dr. Marjan Turnšek. Spomnil je na pomen Betlehema v našem življenju in zaželel, da bi dobroto, ki jo doživljamo in prejemamo v vsakdanu znali medsebojno deliti.

Aktivnosti in programi povezani z brezdomci bodo tudi v prihodnjih dneh delovali po običajnem urniku.

Odprti tip zavetišča za brezdomce deluje vsak dan in je odprt med 19. in 7. oz. 8. uro (ob koncih tedna); nocoj bo praznična božična večerja.

Sprejemališče za brezdomce je vsak delovni dan odprto med 7.00 in 15. uro.

Ljudska kuhinja – Betlehem je vsak dan odprta med 11. in 12. uro.

Ambulanta za osebe brez obveznega zdravstvenega zavarovanja s posvetovalnico Maribor bo odprta v torek, 27. 12. 2011 med 11. in 12. uro.

Na Nadškofijski Karitas Maribor bodo v prazničnih dneh imeli odprt DEŽURNI TELEFON, ki prav v tem času obeležuje prvo obletnico delovanja. Telefonska številka 0590/80–350 je uporabnikom na voljo

· vsak delovni dan od 15.00 do 22.00,
· ter ob sobotah, nedeljah ter praznikih med 9.00 in 12.00.

Sodelavci Nadškofijske Karitas Maribor vsem ljudem voščijo blagoslovljen Božič in vse dobro v letu, ki je pred nami in da bi zmogli videti, razumeti, čutiti s človekom, ki je pred nami v svoji stiski in mu ne nazadnje znali tudi prav pomagati.

Kupi v trgovini

Prenovitev
Duhovna rast
21,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh