Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Bralne mišice s kuharico Matejo Reš

Za vas piše:
David Ahačič
Objava: 10. 11. 2015 / 13:25
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:26
Ustavi predvajanje Nalaganje

Bralne mišice s kuharico Matejo Reš

Težko je presoditi, ali so bile Bralne mišice s kuharsko mojstrico bolj vabljive za otroke ali morda za njihove starše.

Težko je presoditi, ali so bile Bralne mišice s kuharsko mojstrico, ki jo poznajo tudi bralci Mavrice, bolj vabljive za otroke ali morda za njihove starše. Galerija Družina, ki se je za to priložnost v soboto, 7. 11., prelevila v zasilno kuhinjo, je bila namreč dodobra napolnjena, enostavnih in zdravih poslastic pa je bliskovito zmanjkovalo.

Naučili smo se rokovanja s hišnim mlinom za moko in spekli hrustljave grisine, preizkušali smo svojo ustvarjalnost pri mešanju svežih sadnih in zelenjavnih sokov, pobliže pogledali, kako izgleda domača kalilnica semen, ter sestavili recept za bliskovito pripravljen skutni namaz.



Mateja Reš je ob tem napovedala spomladanski izid nove knjige Letni časi v kuhinji (prvo je z izjemnim uspehom leta 2011 izdala pri založbi Družina).

Bralne mišice, razgibane knjižne in ustvarjalne delavnice za otroke, se vrstijo vsako prvo soboto v mesecu do konca šolskega leta. Napovednik posameznega srečanja najdete v Mavrici, za dodatne informacije pa nam pišite na knjige@druzina.si.


Kupi v trgovini

Kako zagovarjati vero brez povzdigovanja glasu
Družbena vprašanja
19,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh