Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Čarno jezero in MKI jutri na Rakovniku

Za vas piše:
Mojca Purger
Objava: 28. 05. 2015 / 10:33
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:24
Ustavi predvajanje Nalaganje
Čarno jezero in MKI jutri na Rakovniku

Čarno jezero in MKI jutri na Rakovniku

Zaključek srečevanja na Bralnih mišicah za letošnje šolsko leto bo v soboto, 6. junija, v okviru srečanja na Rakovniku v Ljubljani.

Zaključek srečevanja na Bralnih mišicah za letošnje šolsko leto bo v soboto, 6. junija, v okviru srečanja na Rakovniku v Ljubljani: Čarno jezero in Mavrično katehetske igre. Tam bo otrokom na voljo veliko delavnic (lahko bodo božali živali iz živalskega vrta, predstavili se jim bodo gasilci, čarovnik bo, igrale se bodo velike igre ...). Več o dogodku lahko preberete na tej povezavi.

DELAVNICA BRALNIH MIŠIC


Ena izmed delavnic bo tudi v okviru Bralnih mišic, in sicer se bomo igrali potapljanje ladjic, kdo bo prvi pridirkal po labirintu do cilja, pomerili se bomo v hitrostnem risanju, povezovanju od pike do pike, barvali bomo pobarvanke ... Vse to bomo počeli s pomočjo knjige : Velika knjiga zabave za 2. Delavnice se pričnejo ob 9. uri in jih bomo do 12. ure večkrat ponovili (približno na pol ure). Vabljeni! Če vas zanima, kako to izgleda, poglejte filmček, ki so ga naredili v Angliji: TUKAJ.

PODARJAMO KNJIGE


Na srečanju na Rakovniku bomo podelili tudi nagrade vsem, ki ste na kazalki zbrali šest nalepk Bralnih mišic. Ni lepšega darila, kot je knjiga, zato boste si za nagrado lahko izbrali eno izmed dveh knjig: Zvezdogled Dore (za starejše otroke) ali Ti si pravi čudež! (za predšolske otroke). Ne pozabite doma kazalk z zbranimi nalepkami! Podelitev bo ob 11. uri.
Kdor nagrade ne bo mogel prevzeti na dogodku v soboto, 6. junija, se lahko z izpolnjeno kazalko oglasi v naših knjigarnah na Krekovem trgu 1 ali v Štuli 23 v Ljubljani kadarkoli do konca avgusta med delovnim časom knjigarne ter prevzame nagrado. V knjigarni v Štuli lahko kupite tudi učbenike, delovne zvezke, zvezke ... za šolo.

ALI SO VAM BILE BRALNE MIŠICE VŠEČ?


Ker smo se vsakič letos na Bralnih mišicah imeli zelo lepo, smo se odločili, da s projektom nadaljujemo tudi v prihodnjem šolskem letu. Spet začnemo v oktobru. Da pa bi lažje ovrednotili naše delo, vas vljudno prosimo, da izpolnite kratek vprašalnik, ki smo ga pripravili. Ima 8 vprašanj in vam ne bo vzel več kot dve minuti. Hvaležni vam bomo, če boste z nami delili vaše mnenje o Bralnih mišicah.

Nekateri starši ste vprašalnik že izpolnili na majskem srečanju - iskrena hvala za vaš trudi in vse pobude.

SE VIDIMO!

Vabimo vas torej, da se pridružite veselemu vseslovenskemu megadogodku na Rakovniku v Ljubljani v soboto, 6. junija!

Za vse dodatne informacije smo na voljo tudi na e-naslovu: knjige@druzina.si

Prisrčen pozdrav!

Kupi v trgovini

Prenovitev
Duhovna rast
21,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh