Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Čarobni dan v Arboretumu

Objava: 04. 09. 2013 / 13:43
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:12
Ustavi predvajanje Nalaganje
Čarobni dan v Arboretumu

Čarobni dan v Arboretumu

Tako kot je zadnji dan šolskega leta dan za spričevalo je zadnji dan šolskih počitnic kot nalašč za družinski izlet.

Tako kot je zadnji dan šolskega leta dan za spričevalo je zadnji dan šolskih počitnic kot nalašč za družinski izlet. Letos je bila to nedelja; zadnja nedelja v avgustu pa je že nekaj let dan, ko Arboretum Volčji Potok vabi na svoje travnike vse družine s šolskimi in predšolskimi otroki.

Druženje ob koncu počitnic so poimenovali Čarobni dan. Nanj povabijo vse, ki imajo kaj ponuditi šolarjem in njihovim staršem. Lahko si privoščite sladkorno peno, kupite šolske copate, se učite plesa ali sodelujete v delavnicah vseh vrst …

Na čarobnem dnevu se je predstavila tudi naša založba. Na stojnici smo ponudili nekaj najbolj zanimivih knjig, otrokom razdelili velik kup revije Mavrica in jih povabili, da nekaj časa preživijo v naši družbi. Sodelavka Jana Podjavoršek, ki je katehistinja, jim je predstavila strip Zgodovina božjega ljudstva. Strip je ponovno začel izhajati v lanskem letu, v prodaji so že prve štiri številke. Vsi otroci, ki so sodelovali v mini kvizu o poznavanju Abrahama in njegovih potomcev, so v dar prejeli vse že natisnjene izvode stripa. Jana je bila vesela znanja in zanimanja za branje svetopisemskih zgodb, ki so ga pokazali otroci. Znanje otrok je nekajkrat presenetilo tudi njihove starše.








Besedilo in foto: Tatjana Splichal



Kupi v trgovini

Prenovitev
Duhovna rast
21,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh