Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Čas za nove začetke

Za vas piše:
Mojca Purger
Objava: 08. 09. 2022 / 09:43
Oznake: Mnenja
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 08.09.2022 / 11:12
Čas za nove začetke
Mojca Purger, dosedanja urednica Naše družine. FOTO: Vid Ponikvar/Sportida

Čas za nove začetke

September je za šolarje in dijake, pa tudi učiteljice, vzgojiteljice in katehistinje čas za nov začetek. Vse diši po novih zvezkih, ošiljenih barvicah, počitnice pa so ravno prav predolge, da vsi že komaj čakajo pouk.

Letos nov začetek z začetkom septembra čaka tudi mene. Pa tudi Ano Rupar, mojo sodelavko, ki jo marsikdo že pozna prek njenih prispevkov. Z Ano bova namreč zamenjali delovni mesti. Ana bo nova urednica Naše družine, jaz pa se bom preselila v spletno uredništvo. Kot urednica spletne strani Druzina.si bom najprej morala usvojiti številna nova znanja, razumeti bom poskušala drugačen način novinarstva.

Priznam, da se mi je malce težko posloviti, ker imam Našo družino in vas, bralke in bralce, res rada. Hkrati pa se veselim novih izzivov, znanj in izkušenj, ki mi jih bo prineslo delo za splet. In vem, da revijo predajam v dobre roke.

Da se nekaj novega lahko začne, pa se mora zaključiti staro. Priznam, da se mi je malce težko posloviti, ker imam Našo družino in vas, bralke in bralce, res rada. Hkrati pa se veselim novih izzivov, znanj in izkušenj, ki mi jih bo prineslo delo za splet. In vem, da revijo predajam v dobre roke.

Dr...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh