Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Če je sijaj v duši, se zrcali v očeh in na obrazu«

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 19. 04. 2018 / 11:32
Oznake: Družba, Duhovnost
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 15.05.2018 / 09:17
Ustavi predvajanje Nalaganje
»Če je sijaj v duši, se zrcali v očeh in na obrazu«

»Če je sijaj v duši, se zrcali v očeh in na obrazu«

V četrtek, 19. aprila, je bila v Apartmajih Tromostovje v Ljubljani predstavitev knjige Sijaj Nadie Neumann.
V četrtek, 19. aprila, je bila v Apartmajih Tromostovje v Ljubljani predstavitev knjige Sijaj Nadie Neumann, ki ima podnaslov S prehrano do naravno čudovite kože.

»Knjiga vsebuje recepte za hranljive in koži prijazne obroke in zabavne domače pripravke za nego kože,« je povedala Manica Ferenc.

O zdravi prehrani pa je spregovorila Alenka Urbančič, ki se profesionalno ukvarja z zdravo hrano. Pohvalila je avtorico knjige in njene recepte, pri katerih, kot je dejala, ne morete zgrešiti. Njeno glavno pravilo je, naj damo na kožo samo tisto, kar bi dali tudi v telo.

»Nadia Neumann pravi, da se sijaj vidi na koži z dobro prehrano. Jaz sem se izmislila drug slogan: Če je sijaj v duši, se zrcali v očeh in na obrazu.«



Strokovnjakinja za prehrano Nadia Neumann si je s preprostim prehodom na prehrano z nepredelanimi živili in naravno nego povsem spremenila kožo. V tej knjigi boste spoznali, da se težave v telesu odražajo na koži kot akne, suhost ali ekcem. Izvedeli boste tudi, da lahko običajni izdelki in nega – na primer umivanje obraza z agresivnimi čistili dvakrat na dan – še poslabšajo kožne težave.

Nadia piše zabavno in bralcu prijazno, zato boste težave enostavno razumeli in odpravili.

Foto: Tatjana Splichal

Video predstavitve:





Kupi v trgovini

Še več Boga
Duhovna rast
5,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh