Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Celine Dion: za svoje življenje se lahko zahvalim duhovniku

Za vas piše:
M. Š.
Objava: 28. 01. 2016 / 09:21
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:27
Ustavi predvajanje Nalaganje

Celine Dion: za svoje življenje se lahko zahvalim duhovniku

Duhovnik je Celinini materi, ki je pričakovala 14. otroka, odsvetoval splav.

Céline Dion je ena izmed najuspešnejših pevk pop glasbe. V zadnjih tednih je doživela dva huda udarca – sredi januarja je po dolgotrajnem boju z rakom preminil njen mož in menedžer, »edini moški njenega življenja« René Angélil, le nekaj dni kasneje pa je ista bolezen vzela življenje tudi njenemu bratu Danielu.



Brez duhovnika, ki je Célinini materi odsvetoval opravljanje splava, verjetno nikoli ne bi bili priče sanjski karieri leta 1968 rojene francoske Kanadčanke. Céline je štirinajsti otrok matere Thérese Tanguay in očeta Adhémarja-Charlesa Diona. Ko je Thérese zanosila s Céline, je bila obupana in se je po pomoč obrnila k duhovniku. Ta ji je dejal, da nima pravice ravnati proti naravi.

Thérese Tanguay Dion se je odločila za otroka. »Svoje življenje dolgujem temu duhovniku«, je Céline Dion pojasnila v pogovoru za medije. Še danes izjemno spoštuje svojo mater, ki jo imenuje »zvezda družine«. »Nikoli ne bom pozabila, da je bila prav ona tista, ki je potrkala na vrata Renéja Angélila. Sama sem bila takrat še otrok. Napisala je mojo prvo pesem. Za vse se lahko zahvalim le njej«, se je v pogovoru spominjala priljubljena pevka.

Céline Dion je po materi podedovala čut za družino. V letih 2002/03 je prekinila kariero, da si je lahko vzela več časa za moža in otroka, leta 2014 pa je odpovedala turnejo, da je skrbela za svojega hudo bolnega moža.

Vir: kath.net
Foto: splet

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh