Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Danes začetek prodaje vstopnic za 70. novoletno turnejo

Za vas piše:
M. M. Š.
Objava: 01. 10. 2021 / 15:45
Oznake: Družba, Šport
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 01.10.2021 / 14:32
Ustavi predvajanje Nalaganje
Danes začetek prodaje vstopnic za 70. novoletno turnejo
Za ogled tekem za osvojitev zlatega orla bo na voljo 50.000 vstopnic FOTO: Stanko Gruden/STA

Danes začetek prodaje vstopnic za 70. novoletno turnejo

Danes se je začela prodaja vstopnic za jubilejno, 70. novoletno turnejo štirih skakalnic v smučarskih skokih, po navedbah prirediteljev pa bo za ogled tekem za osvojitev zlatega orla na voljo skupno 50.000 vstopnic.

Omejitve glede občinstva, povezane z epidemijo koronavirusne bolezni, gre pričakovati na vseh štirih lokacijah - v Oberstdorfu, Garmisch-Partenkirchnu, Innsbrucku in Bischofshofnu. Kot poroča STA, bodo odvisne od zahtev lokalnih oblasti.

Zaenkrat so na voljo le tako imenovane kombinirane vstopnice, ki veljajo enako za kvalifikacije in tekmovanja.

Na nemških prizoriščih v Oberstdorfu in Garmisch-Partenkirchnu so zaenkrat na voljo le tako imenovane kombinirane vstopnice, ki veljajo enako za kvalifikacije in tekmovanja. Od 25. oktobra - če bodo še na voljo - bo mogoče kupiti tudi posamezne vstopnice.

Kot je pojasnil predsednik turneje Peter Kruijer iz Oberstdorfa, prireditelji spet pričakujejo veliko zanimanje, zato vsem ljubiteljem smučarskih skokov svetujejo, naj pravočasno kupijo vstopnice, ne glede na prizorišče. Vodja organizacije v Bischofshofnu Manfred Schützenhofer pa je dejal, da je bilo leto brez gledalcev dovolj in da se znova veselijo tekmovanj z občinstvom.

Vstopnice je mogoče kupiti le na uradni spletni strani.

Organizatorji v izogib ponaredkom opozarjajo, da je vstopnice mogoče kupiti le na uradni spletni strani tickets.vierschanzentournee.com.

Lansko turnejo je osvojil poljski smučarski skakalec Kamil Stoch in po letih 2017 in 2018 še tretjič osvojil zlatega orla. Najboljši Slovenec na turneji je bil s skupno devetim mestom Peter Prevc, ki je poskrbel, da so Slovenci izpolnili začrtan cilj.

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh