Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Do zdravja z Mario Treben: Alergije

Za vas piše:
K. C.
Objava: 11. 09. 2019 / 07:52
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 27.09.2019 / 05:58
Ustavi predvajanje Nalaganje

Do zdravja z Mario Treben: Alergije

Kako ohranjati zdravje, prepoznati in zdraviti alergije z zelišči, v knjigi Alergije razkriva Maria Treben.
Pri založbi Družina je izšla tretja knjiga Marie Treben. Prvi dve sta se osredotočali na stres in otroške bolezni, tokratna pa razkriva, kako si z zelišči pomagati proti alergijam.

V knjigi Alergije so alergije navedene po abecednem vrstnem redu, da bi lažje poiskali informacije o tem, kako jih odpraviti ali vsaj omiliti. Maria Treben je pripravila recepture za pripravo zeliščnih mešanic za zdravljenje alergij in najpomembnejše primere uspešnega zdravljenja pri posameznih boleznih doslej. Če ste to tudi sami izkusili, nam sporočite.

Poleg namigov za uporabo zdravilnih zelišč pri boleznih in splošnih nasvetov za zdravljenje alergij boste v njej našli tudi nasvete za preprečevanje bolezni, koristne informacije o zdravilnih zeliščih in domačih zdravilih ter seznam zdravilnih zelišč.

Kljub obsežnemu znanju Marie Treben o zeliščih vam ob bolezenskih znakih priporočamo čimprejšnji obisk zdravnika, ki bo znal določiti pravilno diagnozo. Brez zdravniške pomoči bi morda lahko ogrozili svoje zdravje. Zdravniku tudi povejte, katera zelišča uporabljate. Številni zdravniki že vedo, kako izkoristiti zdravilno moč zelišč. Zlasti ob kronični ali življenjsko nevarni alergiji je nujno, da ste nenehno pod zdravniškim nadzorom.

Seveda pa lahko zeliščne mešanice, ki so navedene v tej knjigi, uporabljate tudi ob morebitni medicinski terapiji.

Avstrijska zeliščarica svetuje tudi, kako ohraniti zdravje, da bi zelišča in zdravnika potrebovali čim manj.

Zdravje iz Božje lekarne

Marii Treben je ljubezen do narave in rastlin vzgojila že mati. Srečanje z biologom Richardom Willfortom pa je pomenilo nepričakovano prelomnico, saj ji je odprl oči za koristno delovanje njej znanih rastlin. Med dolgimi sprehodi je v njej budil zanimanje za zdravilna zelišča in ji predajal svoje obsežno znanje. Maria je začela izmenjevati izkušnje s starimi ljudmi s podeželja, prebirati stare zapise in knjige o zeliščih ter tako postopoma poglabljati poznavanje zdravilnih zelišč. Začela je preizkušati stare recepte, nabirati zelišča za domačo rabo, pripravljati svoje prve tinkture in spoznavati učinkovitost zdravilnih zelišč. Od znanke je v roke dobila prepis nekega starega rokopisa o švedskih zeliščih. Rokopis je napisal švedski zdravnik in je vseboval recept za pripravo zeliščnega ekstrakta.

Maria Treben je vse svoje bogato znanje strnila v knjigi Zdravje iz Božje lekarne. Zelo priljubljena je tudi knjiga Uspehi pri zdravljenju, v kateri Maria Treben poroča o aktualnih uspešnih ozdravitvah, ki so se zgodile ob uporabi zdravilnih zelišč po njenem priporočilu. Svoje vedenje je širila tudi na predavanjih v Angliji in Ameriki.

Kupi v trgovini

Oče, zgodi se tvoja volja
Molitveniki
1,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh