Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Dobro obiskana prva velikonočna tržnica v Brežicah

Za vas piše:
M. M.
Objava: 03. 04. 2023 / 12:30
Oznake: Velika noč
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 03.04.2023 / 12:36
Ustavi predvajanje Nalaganje
Dobro obiskana prva velikonočna tržnica v Brežicah
Velikonočna tržnica v Brežicah. FOTO: ZPTM Brežice

Dobro obiskana prva velikonočna tržnica v Brežicah

Na Zavodu za podjetništvo, turizem in mladino Brežice so v sodelovanju s tamkajšnjo komunalo minuli konec tedna pripravili prvo tematsko tržnico, ki je bila velikonočno obarvana.

S tovrstnimi tematskimi dogodki želijo postopno oživiti tržnico, ki na tem mestu stoji že 57 let. »Pester nabor lokalnih ponudnikov in spremljevalni program sta tako v soboto na tržnico privabila več kot 500 obiskovalcev,« je povedala vodja Centra za podjetništvo in turizem Anja Avšič.

FOTO: ZPTM Brežice

Stalnim ponudnikom so se tokrat pridružili tudi nekateri ponudniki, ki so minuli teden prejeli certifikat kakovosti kolektivne blagovne znamke `Brežice Selection/Izbrano´. »Za glasbeno spremljavo in še bolj živahno vzdušje med obiskovalci so poskrbeli Ansambel bratov Žerjav, za najmlajše obiskovalce tržnice pa so vzporedno skrbele animatorke, ki so pripravile poslikavo obraza in delavnico izdelave tradicionalnih butaric ter voščilnic.«

Ob tem so razglasili tudi zmagovalce v tekmovanju za najlepše pobarvano velikonočno jajce. Prejemniki nagrad so bili Jožica Petrišič in VDC Brežice.

FOTO: ZPTM Brežice

V ZPTM Brežice želijo, da bi bila tržnica v prihodnje dobro obiskana, da bi se ljudje nanjo radi vračali ter da »tržnica postane malo mesto druženja ob nakupovanju, ki bi ga kot zanimivega prepoznali tudi turisti, ki se nahajajo na naši destinaciji«.


Kupi v trgovini

Novo
Izvoljeni : Štirideset dni z Jezusom
Duhovna rast
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh