Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Dobrodošli doma 2019

Za vas piše:
K. C.
Objava: 01. 07. 2019 / 08:21
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 03.07.2019 / 11:21
Ustavi predvajanje Nalaganje

Dobrodošli doma 2019

Za Slovenke in Slovence, ki živijo v zamejstvu in po svetu, je v tem tednu organizirana vrsta prireditev.

Za Slovenke in Slovence, ki živijo v zamejstvu in po svetu, so Združenje SIM, Slovenski svetovni kongres, Slovenija v svetu in Rafaelova družba v tem tednu organizirali vrsto prireditev pod skupnim imenom Dobrodošli doma.

Slovenci, ki živijo zunaj matične domovine, se bodo med drugim povzpeli na Triglav, si ogledali razstavo o Slovencih na Hrvaškem, se udeležili konference slovenskih mladih raziskovalcev in študentov iz sveta in Slovenije, tabora Slovencev po svetu in vrsto prireditev na osrednji slovesnosti v Radovljici.

Koncert basbaritonista Marcosa Finka in pianista Nejca Lavrenčiča

V četrtek, 4. julija, bodo lahko prisluhnili koncertu basbaritonista Marcosa Finka in pianista Nejca Lavrenčiča, ki se bo začel ob 20.30 v Slovenski filharmoniji v Ljubljani. Naslov koncerta je pesmi mojih domovin – Slovenski in argentinski samospevi. Vstop je prost. Vstopnice lahko dvignete uro pred koncertom v Slovenski filharmoniji.

Dobrodošli doma. Prireditve financirata Urad za Slovence v zamejstvu ni po svetu ter občina Radovljica. Častni pokrovitelj prireditve je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.

Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh