Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Domen Kljun s prvo skladbo, ki jo je navdihnila žena Nina [VIDEO]

Za vas piše:
Marko Mesojedec
Objava: 25. 03. 2024 / 06:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 25.03.2024 / 07:24
Ustavi predvajanje Nalaganje
Domen Kljun s prvo skladbo, ki jo je navdihnila žena Nina [VIDEO]
Domen Kljun se občinstvu predstavlja s prvo skladbo. FOTO: Vid Ponikvar

Domen Kljun s prvo skladbo, ki jo je navdihnila žena Nina [VIDEO]

Zmaga v šovu »Slovenija ima talent« je Domna Kljuna, mladega in skromnega kmeta s Pustega Hriba pri Ortneku, ki je do tedaj prepeval le na koru domače župnije in kakšni zasebni zabavi, izstrelila v slovensko medijsko orbito. Tik pred velikonočnimi prazniki je občinstvo razveselil s prvo skladbo.

»Zelo sem vesel, da sem izdal prvo skladbo. Ljudje so jo zelo lepo sprejeli,« je za spletno Družino povedal lanskoletni zmagovalec šova Slovenija ima talent, ki ne skriva, da mu veliko pomeni tudi vera. Pobližje ste ga lahko spoznali tudi v eni od epizod podkasta Mladost na kmetiji. 

Domen v domačem hlevu s konji. FOTO: Vid Ponikvar

Moč ljubezni in skupnih trenutkov

Njegova prva pesem nosi naslov »Le s teboj«, ki vsekakor ni naključen. Tako glasba kot besedilo poudarjata moč ljubezni in pomembnost skupnih trenutkov z ljubljenimi, kar je razvidno tudi iz videospota, v katerem Domen nastopa skupaj z ženo Nino. »Nina je bila glavni navdih za pesem. Prav je bilo, da je prva pesem takšna, ki predstavlja mene in njo.« Prav žena ga je namreč prijavila na SiT, zato je pesem na nek način poklon njej.

Nova pesem že nastaja

Avtor glasbe je Tadej Mihelič, pod besedilo pa se je podpisala Ylenia Zobec Mihelič. »S Tadejem Miheličem sva sodelovala že skozi potovanje na talentih. Za vsak nastop mi je pripravil podlago, s katero sem potem nastopil na odru,« nam je razložil ljubitelj konj, ki si želi v prihodnje prevzeti domačo kmetijo in nadaljevati s konjerejo. Potrdil je, da že razmišljajo o novi pesmi, a podrobnosti ne želi razkriti. »Naj bo to presenečenje,« je kratek in jedrnat.

Domen in Nina, mož in žena, ki drug v drugem najdeta največjo oporo. FOTO: Vid Ponikvar

Nastopi na koncertih, porokah in križarjenjih

Domnovo življenje se je po zmagi pred tremi meseci precej spremenilo, saj je vse več povpraševanja po njegovih nastopih. »Imam veliko nastopov, še več jih bo poleti na raznih koncertih, porokah, presenečenjih in celo na križarjenjih.« Ob prihajajočih praznikih bralkam in bralcem Družine sporoča, naj čim več časa preživijo v krogu domačih, ter dodaja: »Vsem želim lepe in blagoslovljene velikonočne praznike.«


Nalaganje
Nazaj na vrh