Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Dončić: Cilj je biti prvi v vsem kar počneš

Za vas piše:
Katja Zver
Objava: 28. 06. 2022 / 14:27
Oznake: Slovenija, Šport
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 28.06.2022 / 16:21
Ustavi predvajanje Nalaganje
Dončić: Cilj je biti prvi v vsem kar počneš
Zvezdnika najmočnejše košarkarske lige na svetu FOTO: FB KZS/alesfevzer.com

Dončić: Cilj je biti prvi v vsem kar počneš

Pred pomembno četrtkovo tekmo sta zvezdnika najmočnejše košarkarske lige na svetu (NBA) Luka Dončić in Goran Dragić na novinarski konferenci predstavila svoja pričakovanja.

Goran Dragić se je po petih letih vrnil v reprezentanco, ki ji bo pomagal v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo. »Lepo je biti nazaj s fanti, kemija je še vedno ista kot pred petimi leti. To me zelo veseli,« je v uvodu novinarske konference povedal Dragić.  

Dončič: Cilj je biti prvi 

Luka se je reprezentanci pridružil v četrtek. V četrtek slovenske košarkarje čaka obračun s Hrvaško v hitro razprodanih Stožicah. Obeta se pravi športni praznik, ki ga Slovenija že dolgo ni doživela. »Igrati pred polno dvorano, ki navija za nas. To nam je v čast, da lahko igramo pred takšnim občinstvom,« je povedal Dončić. S tem se je strinjal tudi Dragić in dodal, da komaj čaka, da obleče slovenski dres in zaigra v Stožicah. 

Luka Dončić in Goran Dragić na novinarski konferenci. FOTO: FB KZS/alesfevzer.com

Košarkarska mrzlica narašča

Tako kot pred petimi leti, ko so slovenski košarkarji navdušili, je Slovenijo ponovno zajela košarkarska evforija. »Če Luka ne bi bil v tej ekipi, mi ne bi osvojili takšnega naslova. Takrat je imel 18 let in to je bilo nekaj fenomenalnega. Jaz sem že takrat rekel, da bo on eden izmed najboljših igralcev na svetu. Zelo sem vesel, da se nisem zmotil. V čast mi je, da lahko zaključim reprezentančno kariero ob boku z Luko,« je dejal Goran Dragić. 

Nalaganje
Nazaj na vrh