Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Izjemna priljubljenost papeževe spletne strani

Objava: 27. 05. 2009 / 10:40
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:06
Ustavi predvajanje Nalaganje

Izjemna priljubljenost papeževe spletne strani

Na ‘Pope2You.net’ že prvi dan skoraj pol milijona obiskovalcev

Novo spletno stran, ki mladim z vsega sveta omogoča ‘srečanje’ s papežem Benediktom XVI., je že prvi dan začetka delovanja obiskalo skoraj 500.000 uporabnikov svetovnega spleta.

Kot je povedal spletni strokovnjak z vatikanskega radia oče Paolo Padrini, je spletna stran, ki jo je omogočil Papeški svet za laike, namenjena za ‘ustvarjanje ozračja pripadnosti in sodelovanja v Cerkvi preko še večje povezanosti s svetim očetom.

Nova stran uporabnikom omogoča spoznavanje naukov papeža Benedikta XVI. na spletnem portalu Facebook, prenašanje orodij za mobilne telefone ter dostop do Vatikana prek portala YouTube. Že prvi dan je bilo prek spletne strani poslanih skoraj deset tisoč virtualnih razglednic .

Oče Padrini je poudaril, da na spletnem portalu Facebook ni papeževe predstavitvene strani, ampak je stran bolj namenjena izmenjavi mnenj, saj se ‘svetemu očetu seveda ni potrebno posebej predstavljati’. Pogovor z njim temelji na vsakdanjih vsebinah, kot so šola, delo, sodelovanje v župniji ipd. Vse to papež spodbuja in deli s svojmi prijatelji na medmrežju .

http://pope2you.net/

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh