Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Izšel je novi Najst

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 01. 09. 2020 / 06:38
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 04.09.2020 / 11:08
Ustavi predvajanje Nalaganje
Izšel je novi Najst

Izšel je novi Najst

Nova številka revije Najst z vsebino podpira temo letošnje Stične mladih: Vstani!
Osrednja tema novega, jesensko obarvanega Najsta je Stična mladih, ki bo tokrat precej drugačna, kot smo je vajeni, a zato nič manj zanimiva in pestra. Ker bo letošnja Stična na 34 lokacijah po Sloveniji, so v reviji pripravljene spodbude, ki jih boste lahko mladi uporabili na srečanju in o njih premišljevali doma. Preverite, zagotovo bo kakšna lokacija tudi v bližini vašega domačega kraja. Za mnenje o letošnji Stični smo povprašali nekaj mladih – vsem je skupno to, da se Stične zelo veselijo. Spoznali pa boste lahko tudi člane novega Stična benda.

V novi številki seveda nismo mogli mimo tematike mask, naše nove obvezne opreme, in korone. O njej piše Matevž Mehle, ki pravi: »Mnogo raje imamo nadzor, da vse poteka tako, kot smo si zamislili, po našem urniku in pod našimi pogoji. Pa ni samo korona, ki prinaša negotovost. Ta je prisotna vedno, ko pogledam v prihodnost: kaj bo prinesel jutri, se bom prebil skozi težave, komu lahko zaupam. Je del našega življenja.« O tem, kakšna je rešitev v negotovosti, pa preberite v novi številki.

Pokukali boste lahko še v Kenijo, obmorsko državo v vzhodni Afriki, in spoznali poklic, ki je zelo nenavaden – šepetalka v gledališču! Spoznali boste zabavnega svetnika Filipa Nerija, Agata in Gašper Hren razpravljata o dilemi, ali naj se med odmorom družim s svojim fantom/punco ali sošolci, v športnem kotičku pa je predstavljen atlet Tadej Enci. V jesenskih dneh se boste lahko posladkali z odlično pomarančno torto; recept zanjo je prispeval duhovnik Marko Čižman.

Naj vam novi Najst polepša začetek šolskega leta!

Letna naročnina na revijo je 27 evrov. Ob naročilu prejmete darilo: knjigo Iskrice Svetega Duha + zapestnico. Revija je TOP darilo ob različnih priložnostih. Hitra pot do naročila: narocila@druzina.si, 01 360 28 28 in na spletu.

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh