Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Izšla je nova Praznična!

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 17. 09. 2020 / 06:38
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 21.09.2020 / 09:29
Ustavi predvajanje Nalaganje
Izšla je nova Praznična!

Izšla je nova Praznična!

Izšla je nova, jesensko obarvana revija Praznična.
Nova številka revije Praznična nas popelje v barvito jesen. Tokrat so posebej zanimive zgodbe o ljudeh, ki so doživeli poklicne preobrate. Tako boste lahko v novi izdaji brali o kinooperaterju, ki je postal solatar, mizarju, ki je postal slikar, in arhitektu, ki je postal čevljar.

Seveda ne moremo mimo jesenski praznikov, tokrat je posebej predstavljeno Martinovo. Nikakor ne spreglejte intervjuja z legendarnim glasbenikom Aleksandrom Mežkom. »Sprehodili« se boste lahko po prečudovitem Pohorju in barvitem Krasu ter celo pokukali v daljno Mehiko.

Nagovorila vas bosta intervju z Aleksandro Valančič, ravnateljico osnovne šole za otroke s posebnimi potrebami, in prispevek o trenutno zelo aktualni tematiki – cepljenju.


V reviji je opisano in slikovno dokumentirano prijateljstvo med Plečnikom in Finžgarjem. Marsikdo ne ve, da je prijateljstvo med tema vélikima Slovencema trajalo kar tri desetletja.

Nova številka prinaša še okusne recepte za jesenske dni, nasvete, kako narediti šopek iz rastlinja z domačega vrta ter še veliko drugega.

»Jesen je čas pobiranja sadov in hvaležnosti. Če se nam zdi, da nimamo razlogov zanjo, je morda čas, da polje zasejemo s čim drugim,« je v uvodu zapisala glavna urednica Katarina Ropret. Bodite torej hvaležni – in vabljeni k branju nove Praznične!

Revijo lahko prelistate TUKAJ.

Letna naročnina je 19,60 evra. Cena posamezne številke je 4,90 evra. Hitra pot do naročila: narocila@druzina.si, 01 360 28 28.

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh