Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Izšla je novembrska Mavrica

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 20. 10. 2020 / 08:54
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 20.10.2020 / 09:02
Ustavi predvajanje Nalaganje
Izšla je novembrska Mavrica

Izšla je novembrska Mavrica

Izšla je nova, novembrska številka Mavrice.

Naslovnica in uvodna molitev novembrske Mavrice nas spominjata, da je Jezus resnični Kralj vesoljstva, ki vlada v miru in ljubezni. Nova Mavrica nam prek zgodb prinaša sporočilo, da smo vsi ljudje, živi in pokojni, ena velika družina. Otroke zato vabimo k izdelavi družinskega drevesa in pogovoru o naših pokojnih.

Osrednja tema nas uči, da so naša telesa lepa in edinstvena. To je zelo pomembna tema za dekleta in fante. Tudi »Mulc« se tokrat sprašuje o samopodobi. Našli pa bomo tudi nasvete za zdravo telesno samopodobo – ti bi prav gotovo prišli prav tudi marsikateremu odraslemu!




V novi številki sta predstavljeni še imeni Katarina in Liam ter odlomek iz knjige Raziskava o Bogu, ki tokrat govori o svetnikih. Otroci in starši bodo lahko prebirali še vsebine o prazniku vseh svetih, o hvaležnosti, nadaljevanje stripa o Ivani Orleanski ter poizvedeli, katere so najbolj strupene živali sveta.

Daljno Argentino nam tokrat predstavlja fant Dušan, Lovro iz 3. razreda pa nam predstavi poklic njegove mame, ki je zobna asistentka. Vabljeni k branju nove Mavrice!


Letna naročnina na revijo Mavrica je 39,90 evrov. Možno plačilo v dveh obrokih. Ob naročilu prejmete darilo: knjigo 5 jezikov ljubezni otrok in obesek za ključe angelčka. Hitra pot do naročila: narocila@druzina.si, 01 360 28 28.

Mavrici lahko prisluhnete vsako 2. soboto na Radiu Ognjišče med 9.00 in 11.00 uro v priljubljeni oddaji Sobotna iskrica.

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh