Zapri
Iskanje

Izšla je novembrska Mavrica

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 20. 10. 2020 / 08:54
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 20.10.2020 / 09:02
Ustavi predvajanje Ustavi predvajanje

Izšla je novembrska Mavrica

Izšla je novembrska Mavrica
Izšla je nova, novembrska številka Mavrice.

Naslovnica in uvodna molitev novembrske Mavrice nas spominjata, da je Jezus resnični Kralj vesoljstva, ki vlada v miru in ljubezni. Nova Mavrica nam prek zgodb prinaša sporočilo, da smo vsi ljudje, živi in pokojni, ena velika družina. Otroke zato vabimo k izdelavi družinskega drevesa in pogovoru o naših pokojnih.

Osrednja tema nas uči, da so naša telesa lepa in edinstvena. To je zelo pomembna tema za dekleta in fante. Tudi »Mulc« se tokrat sprašuje o samopodobi. Našli pa bomo tudi nasvete za zdravo telesno samopodobo – ti bi prav gotovo prišli prav tudi marsikateremu odraslemu!
V novi številki sta predstavljeni še imeni Katarina in Liam ter odlomek iz knjige Raziskava o Bogu, ki tokrat govori o svetnikih. Otroci in starši bodo lahko prebirali še vsebine o prazniku vseh svetih, o hvaležnosti, nadaljevanje stripa o Ivani Orleanski ter poizvedeli, katere so najbolj strupene živali sveta.

Daljno Argentino nam tokrat predstavlja fant Dušan, Lovro iz 3. razreda pa nam predstavi poklic njegove mame, ki je zobna asistentka. Vabljeni k branju nove Mavrice!


Letna naročnina na revijo Mavrica je 39,90 evrov. Možno plačilo v dveh obrokih. Ob naročilu prejmete darilo: knjigo 5 jezikov ljubezni otrok in obesek za ključe angelčka. Hitra pot do naročila: narocila@druzina.si, 01 360 28 28.

Mavrici lahko prisluhnete vsako 2. soboto na Radiu Ognjišče med 9.00 in 11.00 uro v priljubljeni oddaji Sobotna iskrica.

Podprite Družino!

Članek, ki ga brez omejitev berete, za vas posebej ustvarja uredništvo spletnega medija Družina.

Medtem ko so članki tednika Družina, prilog in revij tudi v digitalni obliki dostopni samo naročnikom, želimo, da bi bile naše dnevne novice o družbi in Cerkvi še naprej brezplačne in prosto dostopne vsem na spletu.

Zato vas prosimo, da nas podprete z darom v sklad za razvoj.

Tako boste bistveno pripomogli, da se bo glas slovenskih katoličanov slišal tudi na spletu in preko družabnih omrežij.

Družina d.o.o., Krekov trg 1, 1000 Ljubljana
SI56 02014-0015204714, odprt pri NLB

Sklic: 00  76805Hvala že v naprej za vaš prispevek!

Uredništvo spletnega medija Družina 

Nalaganje
Nazaj na vrh

Dobrodošli! 

Za vas smo pripravili e-darilo: 

Recepti za piškote in pecivo Marka Čižmana: Sladka pika na i

Kliknite tukaj

Close