Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Jaslice iz misijonskih dežel

Za vas piše:
K. C.
Objava: 20. 12. 2019 / 07:57
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 20.12.2019 / 11:26
Ustavi predvajanje Nalaganje

Jaslice iz misijonskih dežel

Obiščite galerijo Družina in prodajno razstavo jaslic iz misijonskih dežel.

Letos si lahko razstavo jaslic ogledate tudi v galeriji Družina. In to prav posebno – misijonsko in prodajno. Na ogled so jaslice iz številnih iz različnih kultur, ki so jih izdelali razstav jaslic so jih ročno izdelali v deželah naših misijonarjev. Z nakupom boste podprli njihovo delo.



Ob razstavi jaslic si lahko ogledate razne predmete, ki so jih misijonarji prinesli iz misijonskih dežel širom sveta. Na plakatih pa lahko preberete kronološki pregled več kot 600 slovenskih misijonarjev, vse od prvega misijonarja, frančiškana p. Odorika Mattiuzzija, v letih 1327 do 1330 je deloval na Kitajskem, do tistih, ki svoje misijonsko poslanstvo še vedno opravljajo.

Razstavo si lahko ogledate do 30. decembra 2019, vsak dan od 9. do 17. ure.

Vabljeni na srečanje s Tonetom Kerinom

Pred dnevi je na kratek oddih v domovino prišel Tone Kerin, ki na Madagaskarju misijonari že 34 let. Z vsemi vami bi rad podelil veselje in besedo zahvalo za prejete darove, s pomočjo katerih je lahko obogatil misijon Befotaka in Midongy.

Vabimo vas na srečanje in druženje z misijonarjem Tonetom Kerinom, ki bo v galeriji Družina v ponedeljek, 23. decembra, ob 19. uri.

Foto: Tatjana Splichal

Kupi v trgovini

Molitev na pet prstov
Molitveniki
2,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh