Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Kaj imajo to drugi za gledat'?«

Za vas piše:
Lucija Čakš
Objava: 23. 01. 2024 / 08:02
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 23.01.2024 / 09:12
»Kaj imajo to drugi za gledat'?«
FOTO: Vid Ponikvar / Sportida

»Kaj imajo to drugi za gledat'?«

Pred kratkim smo se pred pevsko vajo župnijskega zbora s sopevci pogovarjali o postnih programih Fiat90 in Exodus90. Znance iz domačega kraja, ki so tudi sami stopili na to pot, je zanimalo, kdo je moje sidro, ko pa nisem vključena v lokalno skupino Fiat90.

Povedala sem, da je moje sidro moja najboljša prijateljica.

»A to @ta_in_ta?« je eden izmed sopevcev omenil profil gospe, s katero na Instagramu pogosto deliva vsebino druga druge.

Zdelo se mi je tako hecno. Le zato, ker mi je všeč spletna prezenca neke ženske in moja očitno tudi njej, se ljudem, ki me spremljajo prek omrežij, že zdi, da sva najboljši prijateljici? Resno?

A ko sem bolje razmislila, sem ugotovila, da mi je ta izjava nastavila ogledalo. Nekdo je sklepal o mojem življenju predvsem na podlagi tega, kar pokažem na omrežjih. Kljub temu da je očitno za fasado Instagrama in Facebooka še toliko mojega življenja, ki ga ne kažem na spletu.

Mar ne stopim tudi jaz včasih v isto past? Mislim, da nekoga poznam le zato, ker mu sledim na spletu. Prehitro pozabim, da je v življenju vsakogar še toliko vsega, česar ne deli in ne pokaže.

Sama na spletu komaj kdaj omenim moža in absolutno nikoli ne delim obrazov svojih otrok. Pa so to naj...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh