Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kaj nas lahko nauči apostol Pavel?

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 29. 06. 2015 / 09:01
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:24
Ustavi predvajanje Nalaganje
Kaj nas lahko nauči apostol Pavel?

Kaj nas lahko nauči apostol Pavel?

Na god svetih apostolov Petra in Pavla si preberite kakšen odlomek v Svetem pismu ali pa v kateri izmed naših knjig.
Na god svetih apostolov Petra in Pavla si preberite kakšen odlomek v Svetem pismu ali pa v kateri izmed naših knjig. Več o njunem življenju si lahko preberite tudi na naši spletni strani.

Ker pa je knjiga o Petru Ti si Peter skala že razprodana, se bomo tokrat osredotočili na apostola Pavla. Morda pa bomo do naslednjega leta znova izdali kaj o Petru. Berite nas in izvedeli boste!

Prav zdaj je v akciji knjiga Sveti Pavel. Namesto za tri, jo dobite le za pol evra. V svetopisemski veroučni zgibanki boste spoznali Pavlov življenjepis, bogoslužne praznike, obiskali kraje, povezane s tem apostolom, ki so najbliže naši domovini (ogledate si jih lahko tudi na priloženem zemljevidu), in se udeležite delavnic s Pavlom. Veliko vas lahko nauči.

Tudi svetniki niso bili vedno popolni, vendar so se tega zavedali in poskušali delati tako, da je prevladovala njihova pozitivna, in ne negativna stran. Tako lahko v knjigi Sveti Pavel za nepopolne, ki jo je založba Družina lani izdala prenovljeno, preberete, kako krhek svetnik je bil Pavel in kako se je spopadel s svojo ranljivostjo in nepopolnostjo. Naučil vas bo sprejeti same sebe s svojimi pomanjkljivostmi vred.

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh