Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kajakašica na mirnih vodah Anja Osterman srebrna [VIDEO]

Za vas piše:
Marko Mesojedec
Objava: 20. 08. 2022 / 18:21
Oznake: Šport
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 20.08.2022 / 18:27
Ustavi predvajanje Nalaganje
Kajakašica na mirnih vodah Anja Osterman srebrna [VIDEO]
Anja Osterman je evropska podprvakinja. FOTO: Twitter Kajakaška zveza Slovenije

Kajakašica na mirnih vodah Anja Osterman srebrna [VIDEO]

Slovenski športniki nadaljujejo z odličnimi nastopi v bavarski prestolnici, kjer potekajo evropska tekmovanja v različnih športnih disciplinah. Po plezalcih in atletih je za novo medaljo poskrbela kajakašica na mirnih vodah Anja Osterman, ki se je finalu na 200-metrski razdalji okitila s srebrom.

Ostermanova je zmagovalko, Danko Emmo Jorgensen zaostala za dobrih 21 stotink, tretja pa je bila Poljakinja Marta Walczykiewicz. V nedeljo slovensko junakinjo nekaj po 13. uri čaka še finale na 500 metrov.


Nervoza že na startu

»Start ni bil pravi, starter me je kar nekaj časa popravljal. Vse skupaj je bilo nekoliko nervozno in to se je poznalo na celotni tekmi. Čutila sem, da smo vse tekmovalke zelo skupaj, kar je povzročalo dodatno nervozo. Na koncu je bilo dovolj za drugo mesto. Sicer vem, da je šlo za centimetre,« je po tekmi povedala Ostermanova.

Zgleduje se po zmagovalki

Dodala je, da privošči zmago Emmi Jorgensen, dobitnici treh medalj na olimpijskih igrah, po kateri se s trenerjem zgledujeta. »Vesela sem, da sem v enem mesecu osvojila drugo srebrno medaljo, kar je res super.« Primorka je namreč na nedavnem svetovnem prvenstvu v kanadskem Halifaxu prav tako osvojila srebrno medaljo, za Novozelandko Liso Carrington.


Kupi v trgovini

120 - Šport in krščansko življenje
Cerkveni dokumenti
10,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh