Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Katarina Nzobandora: Zavod ŽIV!M se dotika mnogih src

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 25. 03. 2022 / 00:30
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 24.03.2022 / 17:42
Ustavi predvajanje Nalaganje
Katarina Nzobandora: Zavod ŽIV!M se dotika mnogih src
Katarina Nzobandora, ustanoviteljica Zavoda ŽIV!M. FOTO: Tatjana Splichal

Katarina Nzobandora: Zavod ŽIV!M se dotika mnogih src

Zavod ŽIV!M, ki deluje od leta 2011, je zasebni zavod, ki pomaga družinam v stiski, ženskam v krizni nosečnosti, ženskam, ki se soočajo z nenačrtovano nosečnostjo, in staršem, ki trpijo zaradi izgube otroka.

S svojim delom želijo sodelavci zavoda širiti dobro voljo, optimizem in hvaležnost ter dvigniti zavest, da je vsak izmed nas odgovoren, da v okolje, kjer živi, prinaša upanje in veselje ter da s svojim življenjem aktivno gradi kulturo življenja.

Drevi bodo z glasbo in pričevanji obeležili 10 let svojega delovanja. Ob tej priložnosti smo za kratek komentar prosili Katarino Nzobandora, ustanoviteljico Zavoda ŽIV!M.

Zavod ŽIV!M je bil ustanovljen leta 2011. FOTO: Facebook stran Zavoda ŽIV!M

Velika hvaležnost za prehojenih 10 let 

»Na čas, ki je za nami, gledam predvsem s hvaležnostjo. Hvaležnost za dano poslanstvo, ki nudi pomoč na stotine osebam in se dotika mnogih src. Hvaležnost za vse, ki so v teh letih darovali svoj čas, talente, zagon in znanje, da je Zavod ŽIV!M danes tu, kjer je. Hvaležnost za skupnost korenitih ljudi, s katerimi smo stkali prijateljske in osebne vezi. Hvaležnost za vse donatorje in podpornike, ki so darovali materialne stvari, denar, prostore … da lahko uresničujemo naše poslanstvo. Hvaležnost za vse prijatelje in sorodnike, ki so nam v tem času tolikokrat priskočili na pomoč,« izraža svojo hvaležnost Katarina Nzobandora in doda: »In nenazadnje hvaležnost Bogu, da nas je zbral in nas še zbira, da nas vsak dan kliče v svojo avanturo, v preizkušnje, ki nas oblikujejo, in v čudeže, ki nas potrjujejo in razveseljujejo srce.«

Hvaležni smo Bogu, da nas vsak dan kliče v svojo avanturo. (Katarina Nzobandora)

Želja za prihodnost je le ena 

»Želja je le ena: da bi zmogli vsak dan znova zaupati Njemu, ki nas je poklical in ki je avtor poslanstva Zavoda ŽIV!M. Da bi v ponižnosti in učljivosti sledili klicu in se pustili vzgajati, voditi in prisluhniti: Bogu, drug drugemu in vsem, ki se k nam zatečejo po pomoč,« zaključi z upanjem in optimizmom naša sogovornica. 


Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh